2000-2700 TL arası kulak üstü kablosuz kulaklık önerisi

omeerbatmaz

Hectopat
Makaleler
1
Günümün yaklaşık 9 saati kütüphanede bilgisayar başında, 4 saati de evde bilgisayar başında geçiyor. Yani neredeyse uyanık kaldığım her an kulaklık kullanıyorum. Rahatlık ve müzik kalitesi aradığım ilk özelliklerden. Müzik kalitesinde aradığım ilk kriter de bass. Kulaklığın basslarının hissedilebilir olmasını istiyorum. Ortalama bir kulak boyutuna sahibim. Kütüphanede JBL tune 520BT kullanıyorum ama kulağımı ve kafamın üstünü feci derecede ağrıtıyor. Bugün bir arkadaşta JBL 720BT modelini denedim hoşuma gitti, rahat gibi hissettim kısa kullanım süresince. Evde de Gamepower Medusa kullanıyorum eğer alacağım kulaklık oyun bakımından (düşük gecikme, mikrofon kalitesi) Medusa'dan güzel olursa evde de onu kullanırım fakat bu fiyat bandına hem Gaming odaklı hem de müzik ve rahatlık odaklı bir şey olacağını zannetmiyorum. Yanılıyorsam ne mutlu tabii ki. Bütçemi ancak çok fiyat performans bir model olursa aşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Arctis 7P lus bütçeni biraz aşar ama çok iyi kulaklık. Bende kendim şahsen kullanıyorum ve memnunum.

Bugün bir arkadaşta JBL 720BT modelini denedim hoşuma gitti, rahat gibi hissettim kısa kullanım süresince. Evde de Gamepower Medusa kullanıyorum eğer alacağım kulaklık oyun bakımından (düşük gecikme, mikrofon kalitesi) Medusa'dan güzel olursa evde de onu kullanırım fakat bu fiyat bandına hem Gaming odaklı hem de müzik ve rahatlık odaklı bir şey olacağını zannetmiyorum. Yanılıyorsam ne mutlu tabii ki. Bütçemi ancak çok fiyat performans bir model olursa aşabilirim.
Yanlış bilmiyorsam JBL 720BT kablolu şekilde gecikme yaratmadan PC'de kullanılabiliyor. Bluetooth ile rekabetçi oyun oynamak çok zor. Q30 da böyle bir özellik var mı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı