2000-3000₺ telefon önerisi

  • Konuyu başlatan CFK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 694
Bütçe
3000

CFK

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2019
Mesajlar
289
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Anneme hediye olarak bir telefon almak istiyorum fakat kararsızım. İhtiyacımız olan telefon üst düzey donanım, kamera vs gerektirmeyebilir çünkü kendisi üst düzey bir kullanıcı değil. Sadece kalın ve çok büyük olmaması gerekiyor. Örneğin POCO X3 NFC almıştım kendime hiç beğenmemişti. Bende beğenmemiştim teknik açıdan güzeldi ama çok kalındı ve büyüktü. Kısacası tablet gibi olmaması gerek mümkün ise problem çıkarmasın çıkarsa da rahatlıkla servisine vereyim parçasını bulayım istiyorum. Reeder, Xiaomi 9C ve 9T modelleri biraz sıkıntılı sanırım insanların yorumları çok karmaşık. Eğer hiçbir şekilde bana uyan bir şey yoksa sizce satılan yenilenmiş, 12 ay garantili denilen telefonlardan alınır mı? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler, iyi forumlar. Sağlıklı kalın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi 9T alınabilir. 1 ay önce C25 aldım anneme o da gayet güzel telefon 2300e almıştım 2800 olmuş 9T daha iyi kamera açısından ve ekran kalitesi çok daha iyi
 
İnce ve hafif tarzında isterseniz A22 ile M22 var yeni çıktı bu modeller ve gayet güzeldir. Onun haricinde M21'e bakabilirsiniz. Dedikleriniz doğrultusunda önerdiğim Samsung modeller iyidir. Bu modelleri mağazalarda bakın derim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı