2000-3000 TL arası Game pad önerisi

Yujin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, hall Effect'i bulunan sağlam bir gamepad arıyorum. Dongle veya kablolu olursa iyi olur, genelde EA FC 24 veya Single Player oyunlar için alacağım.

GuliKit KK3 Pro denetleyici KingKong 3 Gamepad NS38 Hall etkisi joystick ve Windows Nintendo anahtarı Android iOS için tetikler - AliExpress 44
Vergi dahil 2.5k tutuyor.

G6 Pro gördüm satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama bu da 2.8k

8bit Ultimate 2150 civarı.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Paylaştığım linkteki satıcılar güvenli midir? Ayrıca başka önerilerinize de açığım.

8BitDo aktif kullanıyorum bende o civarda almıştım fiyat olarak güzel ürün.

Bu şarj standının bir makarası var mı hocam dongle ile bağlarım ben Bluetooth yok PC de. Bir kargonuz kaç günde geldi acaba.

14 günde geldi şarj standı adı üstüne ürünü şarj etmeye yarıyor başka bir özelliği yok. Benim bilgisayarda da BT yok bende dongle ile kullanıyorum bu ürünün birkaç varyasyonu var sadece BT ile bağlanan sadece dongle ile bağlanan veya ikisi ile bağlanan ben size aldığım ürünün linkini vereyim buradan alırsınız almayı düşünürseniz. Hem Bt hem Dongle ile bağlanma seçeneği mevcut versiyondur

8bitdo PC kablosuz denetleyici Ultimate 2.4G Gamepad yükseltme Hall etkisi joystick yeni renk mor Windows 10 11 Andriod IOS için - AliExpress 44 Hocam ikinizin de attığı linke baktım bu daha uyguna geliyor, satıcıda güvenilire benziyor bir farklılık yoksa bu linkten alayım ben.
Ürünün sadece 5 yorumu var ama satıcı güvenilir gibi duruyor. Gizala'dan 700 lira daha ucuz ama garanti konusunda sıkıntı yaşamaktan çekinmem diyorsan alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı