2000-3000 TL arası kaliteli mouse pad önerisi

Bu mousepadi ben de çok beğendim, sıvı vs üstünden silinebilmesi, yüzeyi çok meraklandırdı açıkçası.
Cam mousepadlere en yakın hızda poron padlerden en uzun ömürlü bu olabilir mi acaba?

Bütçem olsa alıp deneyeceğim bir mouse pad ama SoA speed ile yetincez mecbur.

Evet öyle. Yüzey kumaş değil kaplama ve %90 civarı bir speede sahip.
Günlük kullanımda rahatsız eder mi bu tür speed mousepadler ?
Mesala şimdiki gibi forumu okurken elimiz mouse üstündeyken o imleç sürekli bir kayma animasyonu görür müyüz ?

Günlük kullanımda rahatsız eder mi bu tür speed mousepadler ?
Mesala şimdiki gibi forumu okurken elimiz mouse üstündeyken o imleç sürekli bir kayma animasyonu görür müyüz ?
O kadar değil. O dediğiniz ancak camda olur. Birde olay skateze de bağlı.

Yüzdelik dilim verseniz %70 Speed diyebilir misiniz soa Speed'e?

60 derim ben. Gerçekten abartı bir speed yok.

Anladım 1 haftadır araştırıyorum, hem bileğimi hibrit yüzeyler gibi rahatsız etmesin hemde speed yüzeye sahip bi mousepad ariyorum Soa speed aradıklarımı karşılıyor gibi geliyor siz ne dersiniz ?

Yani kendi bütçesinde aradığınız SoA Speed gibi duruyor, alınır. Bütçe çıkarsa Ace bakabilirsiniz, yine güzel seri.

60 derim ben. Gerçekten abartı bir speed yok.

Yani kendi bütçesinde aradığınız SoA Speed gibi duruyor, alınır. Bütçe çıkarsa Ace bakabilirsiniz, yine güzel seri.
Ace ın yüzeyi hibrite yakın denildiği icin yani soa ya göre pürüzlü olduğu için eledim. Birde xraypad jade dot skates almayı düşünüyorum daha speed hissettirsin diye.

Ace ın yüzeyi hibrite yakın denildiği icin yani soa ya göre pürüzlü olduğu için eledim. Birde xraypad jade dot skates almayı düşünüyorum daha speed hissettirsin diye.

Sunset öyle. Storm ve serenity yine speed yüzeye sahipler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı