2000-3000 TL arası klavye önerisi

Bütçe
2000-3000 Tl
Bütçe biraz artarsa:

Sarı siteden 2.el kapalı kutu Aula F75 alabilirsiniz. Fakat alırken garantiniz olmadan aldığınızı bilin.

Bu fiyat aralığında alabileceğim en fiyat performans klavye nedir?

Merhaba hocam arkadaşın dediği gibi çok bilgi vermemişsiniz.
Full size istiyorsanız:
TKL istiyorsanız:

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerileriniz için teşekkür ederim. Aslında detay vermememin sebebi en fiyat performans ürünü arıyor olmamdı. Uzun ömürlü , tercihen TKL , RGB , switch sesi az , tercihen bluetooth ve kablolu kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Işıksız ortamda da kullanacağım için tuş yazılarının ortasından da ışık alması faydama olur.

İkinci el Aula F75.
Yakın zamanda cüzi bir fiyata satılan klavyeyi birkaç katı fiyatına almak pek mantıklı gelmiyor bana. Bu fiyat bandında bile mantıklıysa düşünebilirim.

Son düzenleme:
Önerileriniz için teşekkür ederim. Aslında detay vermememin sebebi en fiyat performans ürünü arıyor olmamdı. Uzun ömürlü, tercihen TKL, RGB, switch sesi az, tercihen Bluetooth ve kablolu kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Işıksız ortamda da kullanacağım için tuş yazılarının ortasından da ışık alması faydama olur.

Yakın zamanda cüzi bir fiyata satılan klavyeyi birkaç katı fiyatına almak pek mantıklı gelmiyor bana. Bu fiyat bandında bile mantıklıysa düşünebilirim.
Evet mantıklı ikinci elde 1300-1500 lira arasına satılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı