2000 - 3000 TL arası klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

Furkanflexs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar. Başlıkta bahsettiğim gibi bir klavye arıyorum önerilerinize açığım. %60 bir klavye istemiyorum. Genel anlamda CS2 oynuyorum ve FPS oyuncusuyum. Bazı manyetik klavyelerin özelliklerinden dolayı CS2'de oyundan atma muhabbeti oluyormuş ve bu sebepten manyetik mi mekanik mi tercih etmek doğru olur karar veremedim. Bu bütçede de açıkçası manyetik tercih etmek istiyorum ama konu dediğim gibi önerileriniz nedir?

Şu an stokta yok sanırım fakat stoktayken denk gelirsen MCHOSE G75 Pro öneririm, bende FPS oyunları oynuyorum kablosuz olarak kullanıyorum fakat hiç gecikme falan yok günde 8-10 saat kullanmama rağmen şarjı 1 ay civarı gidiyor.

Merhaba iyi akşamlar. Başlıkta bahsettiğim gibi bir klavye arıyorum önerilerinize açığım. %60 bir klavye istemiyorum. Genel anlamda CS2 oynuyorum ve FPS oyuncusuyum. Bazı manyetik klavyelerin özelliklerinden dolayı CS2'de oyundan atma muhabbeti oluyormuş ve bu sebepten manyetik mi mekanik mi tercih etmek doğru olur karar veremedim. Bu bütçede de açıkçası manyetik tercih etmek istiyorum ama konu dediğim gibi önerileriniz nedir?

Sanırım bu olabilir tam format mı istiyorsunuz?

Şu an stokta yok sanırım fakat stoktayken denk gelirsen MCHOSE G75 Pro öneririm, bende FPS oyunları oynuyorum kablosuz olarak kullanıyorum fakat hiç gecikme falan yok günde 8-10 saat kullanmama rağmen şarjı 1 ay civarı gidiyor.
hocam öncelikle teşekkür ederim. Bahsettiğimiz gibi oyundan atma gibi durumlar oluyormu bu manyetik switchli klavyelerde ve diğer markalara göre üstün gördüğünüz bi kısmı varmı ?

Sanırım bu olabilir tam format mı istiyorsunuz?
hocam format %60 harici hepsi olur dediğim gibi ve bu attığınız markayı ve klavyeyi açıkcası araştırırken hiç görmemiştim siz kullandınız mı ?

Bütçe çıkabilirsen MCHOSE X75 olabilir %75 boyutu
Üstteki hocamın attığı klavyede çok güzel boyuta göre tercih edin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bahsettiğimiz gibi oyundan atma gibi durumlar oluyor mu bu manyetik switchli klavyelerde ve diğer markalara göre üstün gördüğünüz bir kısmı var mı?

Hocam format %60 harici hepsi olur dediğim gibi ve bu attığınız markayı ve klavyeyi açıkçası araştırırken hiç görmemiştim siz kullandınız mı?

Biraz daha yeni bir şey sayılır ama kalitesi iyi diye bahsediliyor. Karşılaştırmak gerekirse G75 Pro'dan bir nebze daha geride.

Bütçe çıkabilirsen MCHOSE X75 olabilir %75 boyutu
Üstteki hocamın attığı klavyede çok güzel boyuta göre tercih edin.

hocam %60 harici hepsine okeyim problem yok . ama 3k üstüne de en azından şuanlık çıkamam biraz beklemem gerekebilir. Ben de açıkcası bu hafta almayı düşünüyorum.

Hocam %60 harici hepsine okeyim problem yok. Ama 3K üstüne de en azından şu anlık çıkamam biraz beklemem gerekebilir. Ben de açıkçası bu hafta almayı düşünüyorum.

Bütçe çıkarsanız bekleyin derim.
G75 Pro stoklara gelirse onu alırsınız.

Evet hocam yeni olması biraz düşündürüyor. Peki yukarıdaki arkadaşların bahsettiği MCHOSE klavyeler hakkında bilginiz var mı? Önerir misiniz?

İyi klavyedir hocam. MCHOSE ürünlerinde çoğunluk kasa ve switch kalitesi fiyattaki rakiplerinden iyi oluyor. Stoğu bitmeseydi G75 Pro tam F/P ürünüydü her açıdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı