2000 - 3000 TL arası klavye önerisi

Bütçe
2000-3000
epomaker aula f75 olan hoşuma gitti açıkcası ama pek bilgi sahibi değilim. manyetik klavyeleri aratacak bir durum yoktur diye düşünüyorum farkları nelerdir tercih eder miydiniz ?

Amac sadece FPS degilse manyetigin yuzune bakilmaz. Hissiyat, malzeme kalitesi, yalitim gibi konularda mekanikler hala cok daha iyi. Manyetik kullaniciya FPS oyuncularina verdigi az bucuk ekstralar harici tamamen geride mekaniklerden hala.

Amac sadece FPS degilse manyetigin yuzune bakilmaz. Hissiyat, malzeme kalitesi, yalitim gibi konularda mekanikler hala cok daha iyi. Manyetik kullaniciya FPS oyuncularina verdigi az bucuk ekstralar harici tamamen geride mekaniklerden hala.
o zaman bahsettiğiniz gibi mekanik klavyelerden devam edeceğim hocam. sizin attıklarınızdan epomaker aula olan hoşuma gitti bu fiyat bandında en iyileri de bunlar sanırım bende ekstra araştırma yaparak tercih de bulunacağım.

o zaman bahsettiğiniz gibi mekanik klavyelerden devam edeceğim hocam. sizin attıklarınızdan epomaker aula olan hoşuma gitti bu fiyat bandında en iyileri de bunlar sanırım bende ekstra araştırma yaparak tercih de bulunacağım.

Attklarimdan en iyisi MCHOSE X75 ancak butcenin buraz uzerinde. Sonra Epomaker HE75> Aula=Furycube diyebiliriz kalite olarak. MCHOSE G75 Pro'nun stoklari olsa kesinlikle onu onerirdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı