2000-3000 TL Yayın Bilgisayarı Önerisi

emirsirakayaa

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar.

Bugün abim topladı PC'yi her şeyi ve Knight'ta farm yapmak için İzmir'e götürdü. Yeni sistem toplamam gerekiyor yayın yapıyordum ve devam etmek istiyorum oynadığım oyunlar Knight Online, Minecraft bu tarz. Grafik hastası değilimdir. Upload hızım da 10 olduğu için güzel bir yayın yapmak istiyorum. 2000-3000 lira arası ama 2000'e yakın kalmaya çalışabileceğiniz sistem önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz oyunları rahat diğer oyunları düşük-orta seviyede oynayabilirsiniz bu sistem ile BOOST-A560/Ryzen 3 2200G/ASUS Radeon RX560 O4G/8GB DDR4 RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar
120 GB SSD Eklemenizi tavsiye ederim. 3000 TL bütçeyle alacaksanız DH-A2/R3 1300X/Sapphire Pulse ITX RX570 4GB/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar
Buna da SSD ekleyin.
Yayını 1080p 60FPS yapmayı düşünüyorum eski işlemci iyi miydi bilmiyorum ama 1000tl ye satılıyor şuan i5 di ve yetmiyordu yayın yaparken ve parçaları vatandan toplayabilirseniz çok makul olur gerçekten
Bugün alacağım sistemi karar verebilirsem

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı