2000-3500 TL GTA V için sistem önerisi

Bütçe
2000-3500
Daha fazla  
2013 yılında almış olduğum hazır PC artık yaşlandığı için yeni bir sistem toplamam gerekti. 2000-3500 TL arasına GTA 5'i kasmadan oynatabilecek, uzun yıllar gidecek bir sisteme ihtiyacım var. O kadar indirim kovaladık Epic Games'de. Bir işe yarasın artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimde ki gibi özelleştirerek alabilirsiniz bu kasayı daha iyisini zor bulursunuz bu fiyata fiyatına göre iyi sistem ram i 2 adet yapmayı unutmayın:Leo 3APU | Game Garaj
1619941597030.png

Bu piyasa da o fiyata anca GTA V kasmadan izletebilecek bir telefon önerebiliriz dostum..

Şaka şaka şuna bakabilirsin ama GTA V eskidi beee :)

Bu piyasa da o fiyata anca GTA V kasmadan izletebilecek bir telefon önerebiliriz dostum.

Şaka şaka şuna bakabilirsin ama GTA V eskidi beee :)

Attığınız bilgisayarın işlemcisi 2009 yılında çıkmış. Konu sahibinin değiştirmek istediği bilgisayardan bile eski yani. Lütfen araştırarak, inceleyerek öneri yapın. Core i7 görünce linki yapıştırmayın hemen.

Attığınız bilgisayarın işlemcisi 2009 yılında çıkmış. Konu sahibinin değiştirmek istediği bilgisayardan bile eski yani. Lütfen araştırarak, inceleyerek öneri yapın. Core i7 görünce linki yapıştırmayın hemen.
Yapamam dostum yapamam i7 görünce atmadan duramam...

Son düzenleme:
Kararsız kaldım

Resimde ki gibi özelleştirerek alabilirsiniz bu kasayı daha iyisini zor bulursunuz bu fiyata fiyatına göre iyi sistem RAM'i 2 adet yapmayı unutmayın:Leo 3APU | Game Garaj
Eki Görüntüle 1002980

Teşekkür ederim
Resimde ki gibi özelleştirerek alabilirsiniz bu kasayı daha iyisini zor bulursunuz bu fiyata fiyatına göre iyi sistem ram i 2 adet yapmayı unutmayın:Leo 3APU | Game Garaj
Eki Görüntüle 1002980
depolama alanı olarak 480 gb biostr ssd koydum sepete gayet güzel birde sistem toplaanmış şekildemi geliyor yoksa benimmi toplamam lazım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı