2000-3500 TL GTA V için sistem önerisi

Bütçe
2000-3500
Anakart

İşlemci (Xeon X5460)

Ekran Kartı (GTX 960)

RAM (2x4 DDR 3 1600 MHz)

Kasayı PSU olmadığı ve mesh olduğu için Rampage seçtim, yoksa Rampage'in kasasını asla almam aldırmam.

GTA 5 FPS testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Kararsız kaldım

Teşekkür ederim

Depolama alanı olarak 480 GB biostr SSD koydum sepete gayet güzel bir de sistem toplaanmış şekildemi geliyor yoksa benimmi toplamam lazım

Kendileri toplayıp getiriyorlar ancak oradan SSD almanızı tavsiye etmem onun yerine kendiniz alıp takabilirsiniz bir de BIOSTAR SSD almayın.

Kararsız kaldım

Teşekkür ederim

depolama alanı olarak 480 gb biostr ssd koydum sepete gayet güzel birde sistem toplaanmış şekildemi geliyor yoksa benimmi toplamam lazım
Sistem toplanmış şekilde geliyor. Sadece anakart'a zarar gelmesin diye ekran kartını çıkartıyorlar. Yani sadece ekran kartını takmanız gerekiyor.
Ve biostar SSD almayın. Alabiliyorsanız 480 GB patriot burst alın.

Bu piyasa da o fiyata anca GTA V kasmadan izletebilecek bir telefon önerebiliriz dostum.

Şaka şaka şuna bakabilirsin ama GTA V eskidi beee :)

N11, Hepsiburada, Trendyol gibi genel alışveriş sitelerinden masaüstü alınmaz!

Anakart

İşlemci (Xeon X5460)

Ekran Kartı (GTX 960)

RAM (2x4 DDR 3 1600 MHz)

Kasayı PSU olmadığı ve mesh olduğu için Rampage seçtim, yoksa Rampage'in kasasını asla almam aldırmam.

GTA 5 FPS testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem ileriye dönük bir sistem değil. Benim önerediğim sistem en azından ileriye dönük. Ve ram 16 GB. Sistem'in rami de düşük.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı