Daha yeni üniversiteye başladım. Giriş seviyesi oyun ve sunum yapabileceğim F/P laptop bir laptop istiyorum. Mümkünse önerilerinizde SSD bulunsun cevaplarınızı bekliyorum.
Daha yeni üniversiteye başladım. Giriş seviyesi oyun ve sunum yapabileceğim F/P laptop bir laptop istiyorum. Mümkünse önerilerinizde SSD bulunsun cevaplarınızı bekliyorum.
ACER A315-42G-R5W2A2 RYZEN 5 3500U 8GB 256SSD 2GB FreeDos 15.6" Full HD Taşınabilir Bilgisayar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ağır oyunlar oynamıyorsan ve bütçe odaklı bir şey istiyorsan bu iyidir.
Ben bugün bu HP bilgisayarın siparişini verdim hazır Hepsiburada indirim yapmışken ama stoklar tükendi birkaç saate diğer satıcılarda da tükendi bir anda şu an bu ürün kayıp oldu internette şaşırdım açıkçası.
Ben bugün bu HP bilgisayarın siparişini verdim hazır Hepsiburada indirim yapmışken ama stoklar tükendi birkaç saate diğer satıcılarda da tükendi bir anda şu an bu ürün kayıp oldu internette şaşırdım açıkçası.
Paylaştığımdaki fiyatı olarak piyasadaki en iyi laptop bilgisayar denilebilecek derecedeydi, şu an ben de baktım da sadece N11'de bir satıcıda 6 adet kalmış stoklarda, onun da fiyatı 4.449, 00 TL
Paylaştığımdaki fiyatı olarak piyasadaki en iyi laptop bilgisayar denilebilecek derecedeydi, şu an ben de baktım da sadece N11'de bir satıcıda 6 adet kalmış stoklarda, onun da fiyatı 4.449, 00 TL.
Bu bilgisayarı görünce Acer'in bir modeline karar vermiştim ondan vaz geçip bu HP bilgisayarı sipariş ettim bakalım nasıl bir cihazmış göreceğim içime sinmeyen bir şey olursa direkt iyarde ederim zaten bir de kaplosuz kısımda aklıma takılan bir, şey var.
Realtek Wi-Fi 5 (2x2)
Bu bildiğimiz Wi-Fi 5 bileşinin başka bir versyonumu bu aklıma takıldı.