2000 euro laptop seçimi

Bütçe
2000 euro
DDR5 kullanıyorum günlük kullanımda etkisini hissetmek mümkün değil Autocad, Skethup, Photoshop da ağır dosyaları açmak daha kısa sürüyor sadece o da DDR5 aldıracak kadar büyük bir fark değil. Yazılım kısmından hiç anlamıyorum ama yüksek boyutlu dosyalarda çalışmıyorsanız hatta çalışıyorsanız bile çok çok önemli bi fark oluşturmuyor hatta kapasite daha çok fark ettiriyor oyun için mutlaka önemlidir tabi. Bu yüksek hızlar donanım ve yazılımların çok farklı olmasından dolayı bence tam potansiyelinde kullanılamıyor ssd'de aynı şekilde veri transferinden başka 1000mb/s ile 3600mb/s arasında bir fark hissedemedim günlük kullanım ve çalışma esnasında, sanırım ssd hızı video edit işlerinde çok etki ediyor. (1000 ile 3600mb/s arasındaki farktan bahsediyorum linçlemeyin.)
aradigim yorum buydu. Ama soyle bir sey aklima geldi.
2013'de bu laptopu almistim, hala onu kullaniyorum. 10 yil olmus. artik biraz fazla chrome sekmesi acinca bile kasiyor, 4k videoda kasiyor.

o yuzden ddr3 ve gen3 ssd yerine daha guncel olsa daha uzun sure goturur diye dusundum. msi'ya bakinca olumsuz herhangi bir sey soyleyemiyoruz. asusda soyluyoruz ama.
 
MacBook laptopların yazılım için ekstra avantajı ne bunlara göre?

Öyle aman aman bir özelliği yok ama fiyatına göre şu avantajları var.
Akıcı arayüz geçişleri ve kısa yollar.
Uzun süre şarjın dayanması.
Hafif olması
Telefon da iPhone ise AirDrop avantajı.
Çoğu kullanıcıya göre klavyenin uzun süre yazı yazmak için rahat oluşu.
 
Newegg abd'den bilgisayar siparis versem, vergiyi de siteden oduyorum. ek vergi cikar mi gumrukte acaba?

1685720800303.png


yeni bir laptop buldum. hepsinden ucuz. yine oled. bu sefer asus gibi degil, ddr5 ram ve gen4 ssd var. yalniz pc cok ince, cpu throttle sorunu yasar miyim bilemedim.

yeni bir laptop buldum. hepsinden ucuz. yine oled. bu sefer asus gibi degil, ddr5 ram ve gen4 ssd var. yalniz pc cok ince, cpu throttle sorunu yasar miyim bilemedim.

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı