NecroBit Megapat Katılım 28 Kasım 2016 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #11 emirhannk dedi: Hocam o ürünü bilmiyorum ama hem kablolu hem kablosuz yazıyor teknik özellikleri bölümünde bence o farka değmez yine siz bilirsiniz benim önerdiğim klavye 900 TL'ye düşmüş 1600 TL farka değiceğini düşünmüyorum yine de karar sizin tabii ki. Genişletmek için tıkla... HP'nin klavyesi çok zarif. Güzele benziyor. Belki ışıksız olmasını tercih edebilirim. Emeğinize sağlık
emirhannk dedi: Hocam o ürünü bilmiyorum ama hem kablolu hem kablosuz yazıyor teknik özellikleri bölümünde bence o farka değmez yine siz bilirsiniz benim önerdiğim klavye 900 TL'ye düşmüş 1600 TL farka değiceğini düşünmüyorum yine de karar sizin tabii ki. Genişletmek için tıkla... HP'nin klavyesi çok zarif. Güzele benziyor. Belki ışıksız olmasını tercih edebilirim. Emeğinize sağlık
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Ağustos 2023 #12 NecroBit dedi: HP'nin klavyesi çok zarif. Güzele benziyor. Belki ışıksız olmasını tercih edebilirim. Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla... Rica ederm hayırlı olsun.
NecroBit dedi: HP'nin klavyesi çok zarif. Güzele benziyor. Belki ışıksız olmasını tercih edebilirim. Emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla... Rica ederm hayırlı olsun.