Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2014 #11 Teşekkürler.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 27 Şubat 2014 #12 Recep Baltaş dedi: Sanırım bellekler 1866 MHz olmalı demekten bıkmayan tek kişi benim. Genişletmek için tıkla... Bende AMD sistemlerde hep söylüyorum Recep abi .
Recep Baltaş dedi: Sanırım bellekler 1866 MHz olmalı demekten bıkmayan tek kişi benim. Genişletmek için tıkla... Bende AMD sistemlerde hep söylüyorum Recep abi .
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2014 #13 Tuna001 dedi: Aksine çift modül olursa daha çok performans alırsın. Genişletmek için tıkla... AMD Sistemlerde Tek Kanal daha çok performans verir. Çift kanal Intel'de daha çok performans verir. Yanlış bilgilendirmeyin.
Tuna001 dedi: Aksine çift modül olursa daha çok performans alırsın. Genişletmek için tıkla... AMD Sistemlerde Tek Kanal daha çok performans verir. Çift kanal Intel'de daha çok performans verir. Yanlış bilgilendirmeyin.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2014 #14 Kafam uçtu kaç haftadır sistem toplamak için. Şimdi hangisini seçeyim? CL değeri en düşük olan 2'li. Vatan'da indirim var fiyatlar çok makul. Nasıl olmuş?
Kafam uçtu kaç haftadır sistem toplamak için. Şimdi hangisini seçeyim? CL değeri en düşük olan 2'li. Vatan'da indirim var fiyatlar çok makul. Nasıl olmuş?
L Lakersnation24 Kilopat Katılım 22 Şubat 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2014 #15 Berke Kan dedi: Kafam uçtu kaç haftadır sistem toplamak için. Şimdi hangisini seçeyim? CL değeri en düşük olan 2'li. Vatan'da indirim var fiyatlar çok makul. Nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel olmuş bence.
Berke Kan dedi: Kafam uçtu kaç haftadır sistem toplamak için. Şimdi hangisini seçeyim? CL değeri en düşük olan 2'li. Vatan'da indirim var fiyatlar çok makul. Nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel olmuş bence.
Emircan Cebecioğlu Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 547 Yer İstanbul-Turkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2014 #16 Berke Kan dedi: Kafam uçtu kaç haftadır sistem toplamak için. Şimdi hangisini seçeyim? CL değeri en düşük olan 2'li. Vatan'da indirim var fiyatlar çok makul. Nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Ramler CL9 olmalıydı bence, kasa Commander olabilirdi ama V3'de gayet iyi, soğutucuyu sonradan alıp ekran kartına yüklenebilirsin.
Berke Kan dedi: Kafam uçtu kaç haftadır sistem toplamak için. Şimdi hangisini seçeyim? CL değeri en düşük olan 2'li. Vatan'da indirim var fiyatlar çok makul. Nasıl olmuş? Genişletmek için tıkla... Ramler CL9 olmalıydı bence, kasa Commander olabilirdi ama V3'de gayet iyi, soğutucuyu sonradan alıp ekran kartına yüklenebilirsin.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2014 #17 Soğutucuyu çıkarsam da GTX 770 alamıyorum ki.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2014 #18 RAM'den biraz kısabilirsin. Ya da harddiskten.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2014 #19 Ben dedim ona Skype'tan dinletemedim
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2014 #20 Elimdeki bütçe ile en iyi yapılacaklardan. Daha monitör yok ağalar. TV'ye bağlayacağım birkaç ay. Siz bana ekran kartı demeyin.
Elimdeki bütçe ile en iyi yapılacaklardan. Daha monitör yok ağalar. TV'ye bağlayacağım birkaç ay. Siz bana ekran kartı demeyin.