2000₺ mouse önerisi

ibohappy

Kilopat
Makaleler
1
Bu fiyatlardaki kablosuz ürünlerde gecikme olmaz. Bu model pilli ve bu bir dezavantaj, hem ağırlık hem de uzun vadede sürekli pil alma sıkıntısından dolayı. VGN Dragonfly F1 ya da VXE R1 Pro önerebilirim.

Bu fiyatlardaki kablosuz ürünlerde gecikme olmaz. Bu model pilli ve bu bir dezavantaj, hem ağırlık hem de uzun vadede sürekli pil alma sıkıntısından dolayı. VGN Dragonfly F1 ya da VXE R1 Pro önerebilirim.

Şarja takıp çıkarmaktansa pili daha uzun sürede değiştirmiyor muyuz? Bazı yorumlarda gördüm örneğin 10 tane Duracell pil 1 yıl falan yetiyor deniliyordu. SteelSeries, Logitech ve Razer bu 3'lüden bir mouse önersen ne olurdu? Daha çok bilindik marka arıyorum da.

Şarja takıp çıkarmaktansa pili daha uzun sürede değiştirmiyor muyuz? Bazı yorumlarda gördüm örneğin 10 tane Duracell pil 1 yıl falan yetiyor deniliyordu. SteelSeries, Logitech ve Razer bu 3'lüden bir mouse önersen ne olurdu? Daha çok bilindik marka arıyorum da.
Ağırlık açısından ve uzun vadede şarjlı mouse'lar daha iyidir. Eğer kablolu olsun isterseniz Razer Deathadder V3 tavsiye ederim. Eğer pilli olsun derseniz ve bütçeniz tam 2000 TL ise konudaki mouse yerine Razer Orochi V2, bütçeniz 2500 TL civarına çıkarsa Razer Viper V3 Hyperspeed tavsiye ederim. Bunların haricinde 2000 TL ve bilindik marka olup kablosuz bir mouse önerim yok maalesef.

Bu fiyatlardaki kablosuz ürünlerde gecikme olmaz. Bu model pilli ve bu bir dezavantaj, hem ağırlık hem de uzun vadede sürekli pil alma sıkıntısından dolayı. VGN Dragonfly F1 ya da VXE R1 Pro önerebil.

Ağırlık açısından ve uzun vadede şarjlı Mouse'lar daha iyidir. Eğer kablolu olsun isterseniz Razer DeathAdder V3 tavsiye ederim. Eğer pilli olsun derseniz ve bütçeniz tam 2000 TL ise konudaki mouse yerine Razer Orochi v2, bütçeniz 2500 TL civarına çıkarsa Razer Viper V3 HyperSpeed tavsiye ederim. Bunların haricinde 2000 TL ve bilindik marka olup kablosuz bir mouse önerim yok maalesef.

Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 300s ama mouse pad üzerinde kullanılmıyor artık, takılıp kalıyor. Bu mouseden bir tık küçük olabilir ama çok küçük olmasın önerdiğiniz modeller küçük mü?

Ağırlık açısından ve uzun vadede şarjlı Mouse'lar daha iyidir. Eğer kablolu olsun isterseniz Razer DeathAdder V3 tavsiye ederim. Eğer pilli olsun derseniz ve bütçeniz tam 2000 TL ise konudaki mouse yerine Razer Orochi v2, bütçeniz 2500 TL civarına çıkarsa Razer Viper V3 HyperSpeed tavsiye ederim. Bunların haricinde 2000 TL ve bilindik marka olup kablosuz bir mouse önerim yok maalesef.

Ve neden benim attığım modeli önermediniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı