2000 ₺ Ofis için PC Toplama

IBurnt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 2000₺ masaüstü bir pc'ye ihtiyacım var.

Genel Özellikler :

• i5 işlemcili.
  • Ekran kartı(gerek yok çünkü ofiste duracak sadece muhasebe programı için kullanılacak)
  • Uzun süreli çalışmayı kaldırabilicek.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

2000 TL bir ofis bilgisayarı için çok fazla ama yine küçük çaplı bir ekran kartı olsun derim ben + 4 GB RAM yeter, işinizi görür. Darboğaz işinden anlamam eğer darboğaz olursa buna da yetkili biri baksın bir zahmet, o kadarından anlamıyorum maalesef :)
dfdf.png

2000 TL bir ofis bilgisayarı için çok fazla ama yine küçük çaplı bir ekran kartı olsun derim ben + 4 GB RAM yeter, işinizi görür. Darboğaz işinden anlamam eğer darboğaz olursa buna da yetkili biri baksın bir zahmet, o kadarından anlamıyorum maalesef :)Eki Görüntüle 162226
Kasayı zalman z3 öneririm. Ram DDR3, anakart DDR4.

2000 TL bir ofis bilgisayarı için çok fazla ama yine küçük çaplı bir ekran kartı olsun derim ben + 4 GB RAM yeter, işinizi görür. Darboğaz işinden anlamam eğer darboğaz olursa buna da yetkili biri baksın bir zahmet, o kadarından anlamıyorum maalesef :)Eki Görüntüle 162226
RAM ile anakart uyumlu değil! Anakart DDR4, RAM'ler DDR3 olmuş. Ayrıca çok uyumsuz bir sistem olmuş. Eğer bu işten pek anlamıyorsanız, bırakın da anlayanlar yardımcı olsun...

RAM ile anakart uyumlu değil! Anakart DDR4, RAM'ler DDR3 olmuş. Ayrıca çok uyumsuz bir sistem olmuş. Eğer bu işten pek anlamıyorsanız, bırakın da anlayanlar yardımcı olsun...
DDR olayına fazla dikkat etmemişim bende o yüzden gerisine daha çok anlayanlar baksın dedim. Önemli olan birbirimize yardımcı olmamız ayrıca bu işlemciyle uyumlu bulduğum tek anakart bu. Eklemek istediğiniz bir şey varsa ekleyin.

DDR olayına fazla dikkat etmemişim bende o yüzden gerisine daha çok anlayanlar baksın dedim. Önemli olan birbirimize yardımcı olmamız ayrıca bu işlemciyle uyumlu bulduğum tek anakart bu. Eklemek istediğiniz bir şey varsa ekleyin.
Ayrıca emin olun bende bu işlerden anlayan biriyim. Bu sistemin neresi uyumsuz olmuş sadece RAM ve anakart mı uyumsuz yoksa diğer parçalar mı? i5 istedi i5 önerdim RAM lerden gitmesin diye ekran kartı koydum. Eksikliği söylerseniz sevinirim.

Hocam bu kadar saçma bir sistem görmedim.

Ofis için eğer oyun oynanmayacak ise 2000 tl fazla olur. Bence böyle bir sistem sizin için yeterli olacaktır.

Ara Toplam866,43 TL
Toplam KDV155,95 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.022,38 TL
[TBODY] [/TBODY]

Hocam ürünleri kalitelisinden seçtim.
Ürün TipiÜrün İsmiAdetBirim Fiyatı
İşlemciIntel Core i5-6500 Skylake 6M 3.20Ghz 11511205,64 USD + KDV
AnakartMSI B150M Bazooka D4 2133Mhz mATX 1151195,55 USD + KDV
BellekKingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB2/8)140,00 USD + KDV
Sabit DiskSeagate Barracuda 1TB 64MB 7200Rpm (ST1000DM003)151,45 USD + KDV
SSD DiskSamsung 750 Evo 250GB 540/520MB MZ-750250BW174,02 USD + KDV
KasaZalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah149,50 USD + KDV
Güç KaynağıAerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı156,76 USD + KDV
[TBODY] [/TBODY]
Ara Toplam :1.711,88 TL
KDV Toplamı :308,14 TL
Genel Toplam :2.020,02 TL
Havale/EFT ile :1.999,82 TL
[TBODY] [/TBODY]

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı