2000 TL 2. el bilgisayar tavsiyesi

@ardazra29 tam emin değilim ama RAM overclock destekliyor sanırım. Muhtemelen işlemciyi de overclock yapabilirsiniz. Satıcıya sorabilirsiniz. Eğer overclock destekliyorsa muhtemelen Snowman M.200 ile 3.4, 3.5 GHz civarına overclock yapabilirsiniz.

Anladım hocam şey düşündüm kule tipi bir soğutucu taksam bir 3.8-3.9 GHz yaparım.

O kadar fazla overclock yapacaksanız VRM'leri de soğutmanız gerekiyor. Tabii Snowman M.200 ile o kadar çıkabilir misiniz onu bilemem. Soğutucu olarak şunu tavsiye edebilirim.

Alüminyum Soğutucu Set (Heat Sink) A4988 DRV8825 Raspberry 3 Adet Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)

Hocam rahatsız ediyorum ama ben biraz cahilim bu konularda affedin GA-H55M-S2V anakarta baktığımda PCI slotları farklı yani PCI-e X16 gibi şeyler görüyordum bir inceler misiniz bu gibi anakarta rahatlıka GTX 1050 RX 570 gibi kartları takabilir miyim sizce.

Son düzenleme:
Hocam rahatsız ediyorum ama ben biraz cahilim bu konularda affedin GA-H55M-S2V anakarta baktığımda PCI slotları farklı yani PCI-e X16 gibi şeyler görüyordum bir inceler misiniz bu gibi anakarta rahatlıka GTX 1050 RX 570 gibi kartları takabilir miyim sizce.

İstediğiniz ekran kartını takabilirsiniz.

Önerdiğiniz sistem fiyatına göre çok iyi hocam ama 2.el ilan atarken tarihe bakmanı öneririm ekran kartı 24 Eylül'de konmuş o fiyata çoktan satılmıştır.

Hocam örnek vermesi yeterli ama bir yandan haklısın şu an baktığımda bazı parçalar 50 -100 lira fazla çıkabiliyor ama yine de indirim kovalayıp veya bir şekilde ucuzunu bulup toplamam lazım.
Çekinmeyin hocam. Ben size olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam yine aklıma bir şey takıldı bu anakartta SATA 2 girişi falan varmış herhalde SATA 3 bir HDD alsak taksak oluyor mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı