Satılık 2000 TL 2 yıl garantili masaüstü

• Konuyu başlatan xgen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 722

xgen

Hectopat
Daha fazla  
  • Q9300
  • MSI GTX 750 TI 470 TL
  • 8 GB DDR 1600 MHZ RAM 4X2 100 TL
  • 1500 GB HDD 1 TB+500 GB 180 TL
  • Sata 3 kablo 25 TL
  • 750 WATT PSU 250 TL
  • Windows 7 32 bit 400TL
  • Lightscribe özellikli DVD okuyucu (Diski terten koyunca üzerine resim çiziyor.)
  • 20" LCD ekran
Orijinal kutularında gönderilecektir.

Yeni ve 2 yıl garantisi olan parçaların toplamı 1025 TL içindeki orijinal işletim sistemi 400 TL eder 1425 TL. Yani siz (hoparlörlü monitor + kablosuz klavye mause + kasanın geri kalanı) na 575 TL'ye sahip olacaksınız.

Bu bilgisayardan yeni satın alınmış bütün ürünleri geri iade ettiğimde (ekran kartı + 2 adet RAM + HDD + power supply + sata 3 kablosu) (hala süresi var çünkü) zaten kendine ait onboard 1 GB ekran kartı var ve kasanın eski 350 watt power suplly'ını takıp ofis PC'si ve internet olarak kullanılabiliyor. 2000 TL'ye alınabilecek tam takım bir sistem ve 5 parçanında 2 yıl garantisi var. Zaten power + HDD'yi yeni toplayacağım makinede kullanırım (çünkü onu hesab ederek aldım) Ekran kartı + sata 3 kablosu + 2 adet RAM geri iade olmuş olur hatta 2 adet RAM'ıda iade etmem 8 GB'li ofis PC'si olmuş olur.

Arkadaşalr satın alıcaksanız hızlı davranın bu gün tam ekran kartını kargolayıp geri iade ediyodum (geri iade süresi 14 gün) bu gün 12. gün dün biri alacağıma dedi vazgeçti onun yüzünden kargoya yetişemedim bu sabah kargolar açılana kadar kararınızı verin ve bu günden atm ya da internetten parayı gönderin çünkü yarın 13. gün ve kargonun da yolda gitme süresi var. Yani ben her türlü bu bilgisayar satılsada satılmasada kendime yeni bir bilgisayar toplayacağım sizin kararsızlıklarınınz yüzünden 2 yıl garantili kullanmayacağım bi ekran kartı boşu boşuna evde durmasın. Çünkü alacağım kart 1500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranın markası modeli nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı