Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #11 Anycubic üzmez. Baskı boyutu gayet büyük ve dokunmatik ekranlı. Tam bir F/P ürünü.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2021 #12 Ersin Erkal dedi: Anycubic üzmez. Baskı boyutu gayet büyük ve dokunmatik ekranlı. Tam bir F/P ürünü. Genişletmek için tıkla... Çok rahatsız ediyorum özür dilerim ama. BIQU B1 hakkında düşünceleriniz nedir ? emin olmak istiyorum kaç aydır bu anı bekliyorum heycan var
Ersin Erkal dedi: Anycubic üzmez. Baskı boyutu gayet büyük ve dokunmatik ekranlı. Tam bir F/P ürünü. Genişletmek için tıkla... Çok rahatsız ediyorum özür dilerim ama. BIQU B1 hakkında düşünceleriniz nedir ? emin olmak istiyorum kaç aydır bu anı bekliyorum heycan var
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #13 Ekstruderi ve materyalleri kaliteli görünüyor. Baskı hızıda iyi fakat kalibrasyonu otomatik değil manuel. Aparatı var ama ayrıca satın alman gerekiyor.
Ekstruderi ve materyalleri kaliteli görünüyor. Baskı hızıda iyi fakat kalibrasyonu otomatik değil manuel. Aparatı var ama ayrıca satın alman gerekiyor.