2000 TL anakart ve işlemci önerisi

Moonister

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimde GTX 970 ekran kartı, Intel i5-4460 işlemci, 16 GB DDR3 RAM ve ASUS H81M-C anakart bulunuyor. Son 2 yıldır bilgisayarım bazı işlemleri yaparken (Discord kullanırken, oyun oynarken, sistem ilk açılışta vb.) kasıyor ve bunun işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum.

İşlemciyi satıp yerine yenisini almak istiyorum. 700-800 TL arası bir fiyata satıp üstüne biraz daha koymayı düşünüyorum. Bu bütçede iyi bir işlemci önerebilir misiniz? Aklımda i3 10100F var ama dediğim gibi çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Önerdiğiniz işlemci için anakartın da değişmesi gerekiyorsa anakart + RAM + işlemciyi 2000 TL civarında satabilirim aynı şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi aşabilirseniz bunları alın i3 10105F ve 10100F LGA 1200 soket anakartınıza uymuyorlar.

Bütçeyi aşabilirseniz bunları alın i3 10105F ve 10100F LGA 1200 soket anakartınıza uymuyorlar.
Şu anki işlemciye göre nasıl bir performans alırım? Şimdiki ile işlem yapmakta zorlanıyorum. Bir de H410M'e ddr3 ram takılır mı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı