2000 TL civarı ekran kartı önerisi

Bir üstte attığım kart nasıldır. Bilal Bey

bende zaten attıklarımın arasında gigabyte modelini önerirdim indirim ile ti versiyonunu almanızın daha faydası olacaktır sizin için tabi ki bazı zamanlarda sadece isim ile fiyatlar yüksek olabiliyor yalan konuşmak istemem gigabyte marka daha önce kullanmadım ama kötü olabileceğini düşünmüyorum bence alabilirsiniz ama trendyol satıcısı kim nedir araştırın iletişime geçin bu ürünü sizden alacağım ama bana nasıl bir paketleme yapıyorsunuz diğer kurumsal mağzalar gibi paket içeriğiniz tam mı her hangi bir problem içeren defolu bir ürün mü bu bunu araştır sonra başın ağrımasın hocam
@Frequency5GHz , @rtN , @bilalklc hocalarım attığım şu linkteki site ve üründe hem fikirsek eger siparişi şimdi vereceğim?

bence güzel msi gaming x serilerinin fanları dünya üzerinde en iyi soğutucular içerisinde gigabyte değilse bunu alman çok mantıklı ve fiyatıda uygun
Bence güzel kart. Tercih sizin. ' Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti Gaming OC review '

Gaming X 1660Super bana daha güzel geliyor. Stok halleri ile aradaki fark %2-7
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 100TL'in de değilim ama Gaming X 1660S alırdım.

@bilalklc Hocam o fiyatlar nedir öyle.

temsili göstermek için fiyat araştırması elbet ki yapacaktır arkadaş :)

bende zaten attıklarımın arasında gigabyte modelini önerirdim indirim ile ti versiyonunu almanızın daha faydası olacaktır sizin için tabi ki bazı zamanlarda sadece isim ile fiyatlar yüksek olabiliyor yalan konuşmak istemem gigabyte marka daha önce kullanmadım ama kötü olabileceğini düşünmüyorum bence alabilirsiniz ama trendyol satıcısı kim nedir araştırın iletişime geçin bu ürünü sizden alacağım ama bana nasıl bir paketleme yapıyorsunuz diğer kurumsal mağzalar gibi paket içeriğiniz tam mı her hangi bir problem içeren defolu bir ürün mü bu bunu araştır sonra başın ağrımasın hocam
Msi Super konusunda daha kararlıyız anladığım kadarıyla ki ben sitemiz ve sizlere güveniyorum, aksi birşey diyen olmazsa sizden sabaha kadar Msi marka olanı alacağım.

Msi Super konusunda daha kararlıyız anladığım kadarıyla ki ben sitemiz ve sizlere güveniyorum, aksi birşey diyen olmazsa sizden sabaha kadar Msi marka olanı alacağım.

o zaman senin için msi marka x serisinden bir araştırma yapayım biraz işim yok peki en fazla maksimum çok zorlarım derseniz ne fiyat çıkacaktır?

@tylnozcn AvantajBilisim - Hepsiburada Mağaza

Mağaza daha çok güvenlik sistemleri ile ilgili şeyler satıyor. Garibime gitti dikkatlice baktım biraz. Ben daha önce hiçbir web alışverişimde sorun yaşamadım ama hep dikkat ettim. Fiyat incehesapa göre 150TL daha uygun. Kapalı kutu geldikten sonra pek sorun olacağını düşünmüyorum ama siz bilirsiniz. 2150TL verip yani Zotac 1660S 1850TL. 300TL aradaki farka değer mi bilemiyorum.
1578009166283.png

Soğutması fena değil ZOTAC modelinin. Dediğim gibi iş Gaming X 1660S'e 2150TL vermeye gelirse işler karışır çünkü; Gigabyte Aorus GeForce GTX 1660 Ti 6GB 192Bit GDDR6 GV-N166TAORUS-6GD | Trendyol

Hocam 2niz de haklısınız. 150 tl fazla vermek daha mantıklı. Ama hâla bekliyorum Bilal Hocam bu saatte benim için araştırıyor. Gurur verici. Teşekkur ederim hocalarim sizlere. Yalnız bırakmadığınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı