2000 TL civarı ekran kartı önerisi

Anladım teşekkür ederim. Aralarında 10 fps oynadigi için çok önemsemiyorum.

Hocam Aorus 1660 Ti varken neden Super aldınız? Tamam, OC ile Ti modeline yaklaşıyor ama Ti modelide OC ile çok güzel değerler veriyor. Aorus modeli güzeldir. Neyse artık almışsınız. Sizi üzmez. Şunu da söyliyeyim geçen günlerde Vatan'da 1660S Gaming x 1900 tl idi. Fiyatı çok artmış.

Tam da dediğiniz gibi dolar ve fiyatlar uçuk, inşallah hep beraber mutlu oluruz

Selamlar

Ürün elime ulastı, akşam inceleyebildim. Cs go da full+full 1080p 65 dereceyi geçmedi ve 10 fps düştü sadece. Sonuçlar mükemmel. Allah razı olsun tavsiyeleriniz için hocalarım. Aklıma birşey takıldı. Ürünün garantisi 12. Ayın 18 başlangıç olarak gözüküyor bir sitede. Kendi sitesinde direk sorgu yok ürünün tarihini kendin giriyorsun. Başka bir yöntem var mıdır. @Frequency5GHz @bilalklc

O konuda bilgim yok malesef. Hayırlı olsun, doğru karar emin olun. Üçe beşe ona buna baka baka ya bişi alınmıyor ya da kendi içimize sinen alınmıyor. 2100 fazla mı evet fazla ama doğru karar. En iyi 1660S'i aldınız.

Kimisi bomboş Golf'ü dopdolu Polo'a tercih ediyor. Bunda da elbette bir mantık var ve saygı duyarım. Eskiden güçlü olsun bir şekilde soğuturuz derdim ama artık demiyorum. Almışken üçe beşe bakmicam

hayırlı olsun hocam ürün hakkındaki garanti süreciyle ilgili henüz bilgi tecrübesi edinmedim ama umduğum gibi bir cevap verdin bir kaç arkadaş sürekli şunu alsaydın şu kadar şunu alsaydın deyip söylendiler cevap vermek istemedim eğer 2060 modeli bundan daha iyi olmuş olsaydı 150₺ 200₺ fazla değil 700₺ 800₺ fazla olmalıydı model ve sürümden öte almış olduğun marka ve markanın serisinde ki fan sistemi çok önemliydi dediğim gibi dünya çapında MSI x serisi çok iyidir fan bakımından hayırlısı olsun kardeşim tavsiyem sana havası iyi bir kasan olsun hava akışı kuvvetli olan ve kasanda varsa dikey özelliği pcle bağlantı kablosu alıp dikey tak ekran kartını daha verimli olacaktır tekrardan hayırlı olsun hocam güle güle kullan

İlk fırsatta kasamı değiştirmem gerek. İyi hava almıyor çünkü. 750 liraya psu ile birlikye önerebileceğiniz bir marka model varmıdır. Çünku şuan bir bombaya emanet tüm sistemim (Frisby FC-9235G sözde 80+ 650 watt atom bombası) @Frequency5GHz ve diger hocalarım sizde önerirseniz sevinirim. İyi forumlar.

kasa ve + güç kaynağımı yoksa sadece kasa mı? ve fiyat aralığın nedir hacım?

kasa ve + güç kaynağımı yoksa sadece kasa mı? ve fiyat aralığın nedir hacım?
Hocam yukarıda soyledim atladınız sanirsam. Psu+Kasa 750 tl civarı. Sağlam olsun sistem ilk sayfada olmalı. Yoksa kontrol edeceğim ve atacağım.
Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…