2000 TL civarı sistem önerisi

bilalbayram13

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2014
Mesajlar
151
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. yaklaşık 2000 TL bütçem var. Sistem topladım fotoğrafını atıyorum. Sizce uygun mudur parçalar uyumlu mu? Sizin önerilerinize açığım ancak işlemci, ekran kartı ve anakartta değişikliğe gitmeyi düşünmüyorum. Yine de önerilerinizi bekliyorum.

toplama.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ile anakart uyumlu gözüküyor,kasanın kalitesi hakkında bilgim yok.PSU'yu kaliteli bir marka almanızı Öneririm.Bunun dışında bir sorun göremedim.
 
High Power 500 Watt 80+ Bronze almanız daha iyi olur. O kasanın malzeme kalitesi kötü bu arada. Ayakları özellikle sağlam değil. Biraz bütçe arttırıp Zalman Z3 Plus alabilirsiniz.
 
Bu fiyata yakin kaliteli bir PSU onerebilir misiniz?

High Power,Zalman,Corsair(gerçi Corsair'in VS serilerinden şikayetçi olanlar var),Thermaltake,Seasonic gibi markalar şuan aklıma gelen kaliteli firmalar,ayrıca 80+ PSU'lara öncelik vermenizi öneririm.

Ayrıca kasa konusunda kötü yorumlar varsa genel olarak uzak dur,bu her üründe böyle.Bunun dışında alacağınız herhangi bir ürünün sikayetvar gibi sitelerden yorumlarını inceleyin bu da size fikir verecektir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı