2000 TL CS:GO için laptop önerisi

dodgElly

Kilopat
Katılım
30 Temmuz 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, maksimum 2000 liraya CS:GO için 200 üstü FPS alabileceğim sistemler var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus X550JK alabilirsin. Bütçeyi 100 lira kadar yükseltirsen X550JX'in 4200H model işlemci olan sürümünü al.
 
200 hz lik tazeleme oranı olan bir notebook ekranı bildiğim kadarıyla henüz yok. o yüzden aldığın FPS değerini notebook ekranında tam doğru olarak görüntüleyemeyeceksin.
GT 8xx/9xx serisi grafik kartlı herhangi bir notebook ve ayarlarda biraz oynaman ile 200 fps yakalaman için öyle oyun canavarına ihtiyacın olmayacaktır eminim.
ama diyorsan ki hem oyun şak diye açılsın yükleme süresi kısalsın hem de oyun ultra ayarlarda yağ gibi aksın bir maç sonunda başım dönsün istiyor isen GTX 8xx/9xx serisi grafik kartlı bir oyuncu bilgisayarı alman lazım.
2000 ve altında ikinci el msi/monster bulma imkanın var (bunlar genelde GTX 6xx/7xx (belki 8xx nadiren 9xx). ama yeni bir şey istiyorum dersen GTX 9xx serisi ekran kartlı yeni bir oyuncu notebook için 2600 ve üstünü gözden çıkarman gerekebilir.
 
Profesyonel'olarak diyorum ki 200 hz ye pek ihtiyacın yok.
Onun yerine Sabit 60 Hz lik bir bilgisayar alabilirsin ucuzdur ve sana performans kaybettirmez.
Alacaksan da MSİ almayı unutma.
 
İyi günler
200hz ile anlatmak istediğim saniyede 200kare(fps) görüntü ile oyun oynarken saniyede 60(hz) kare tazeleme oranı olan bir ekran kullanınca 200fps doğru görüntülenemeyecektir atlama vs ondan bahsetmiyorum. Zaten göz.ile algılayamazsınız bu farkı.
Saygılar
 
Değerli arkadaşlarım olay görüntü değil zaten, akıcılık. CS:GO'yu bir 60 FPS oynayın bir de 200 FPS oynayın. Mouse daha rahat dönüyor.
 
Akıcılık inanılmaz olacak 200fps ile rahat olun. Benim soylemek istediğim şu. Profesyonel yani cs yi iş olarak oynayan twitchden yayın yapıp binlerce dolar bağış toplayan turnuvalarda boy gösteren oyuncular fps değerleri ve ekran tazeleme hızlarını aynı tutup en akıcı ve doğru görüntüyü almaya çalışıyor. Ki teorik olarak bu çok mantıklı ve pratikte de fark yaratan bir durum. Sizin amacınız da iş olarak yani profesyonel olarak bu oyunu oynamak ise 60hz de 200fps size bir katkıda bulunmayacaktır. Ama akıcı inanılmaz bir deneyim yaşayacaksınızdır.
Saygılar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı