2000 TL bütçem var seslerin nereden geldiğini iyi anlayabileceğim güzel bir kulaklık önerir misiniz? Bütçemi en fazla 300TL daha arttırabilirim.
Hocam yerinde olsam bende 3 aydır kullanıyorum ve çok menmunum Hyper Cloud 2 kulaklığı alabilirsin. Emin ol çok hafif ve ses kalitesi olsun ses kasması olsun özelliklede mikrofonu olsun çok güzel bir kulaklık tavsiye ederim.
hocam ciddi anlamda çok kaliteli bir kulaklık kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum ses kasma ve ses seviyesi mikrofon kalitesinde bence gayet başarılı ama aklınızda soru işareti varsa Youtube dan yada başka forumlar dan da araştırabilirsinizVereceğim 2600 TL'yi hak ediyorsa seve seve alırım![]()
Hocam ciddi anlamda çok kaliteli bir kulaklık kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum ses kasma ve ses seviyesi mikrofon kalitesinde bence gayet başarılı ama aklınızda soru işareti varsa YouTube'dan ya da başka forumlardan da araştırabilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.