2000 TL CS2 için kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Zuux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 376

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
2000 TL bütçem var seslerin nereden geldiğini iyi anlayabileceğim güzel bir kulaklık önerir misiniz? Bütçemi en fazla 300TL daha arttırabilirim.

Bütçeni aşıyor https://www.akakce.com/kulaklik/en-...krofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,4889209.html

2000 TL bütçem var seslerin nereden geldiğini iyi anlayabileceğim güzel bir kulaklık önerir misiniz? Bütçemi en fazla 300TL daha arttırabilirim.

Hocam yerinde olsam bende 3 aydır kullanıyorum ve çok menmunum Hyper Cloud 2 kulaklığı alabilirsin. Emin ol çok hafif ve ses kalitesi olsun ses kasması olsun özelliklede mikrofonu olsun çok güzel bir kulaklık tavsiye ederim.

Hocam yerinde olsam bende 3 aydır kullanıyorum ve çok menmunum Hyper Cloud 2 kulaklığı alabilirsin. Emin ol çok hafif ve ses kalitesi olsun ses kasması olsun özelliklede mikrofonu olsun çok güzel bir kulaklık tavsiye ederim.

Vereceğim 2600 TL'yi hak ediyorsa seve seve alırım :)

Vereceğim 2600 TL'yi hak ediyorsa seve seve alırım :)
hocam ciddi anlamda çok kaliteli bir kulaklık kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum ses kasma ve ses seviyesi mikrofon kalitesinde bence gayet başarılı ama aklınızda soru işareti varsa Youtube dan yada başka forumlar dan da araştırabilirsiniz

Hocam ciddi anlamda çok kaliteli bir kulaklık kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum ses kasma ve ses seviyesi mikrofon kalitesinde bence gayet başarılı ama aklınızda soru işareti varsa YouTube'dan ya da başka forumlardan da araştırabilirsiniz

Teşekkür ederim sanırım bu kulaklığı alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı