Madison MEG Başlangıç Elektro Gitarı Elektro Gitara yeni başlayanlar için en ucuz fiyata en iyi Elektro Gitar, Kılıf (Çanta), Pena, Jack Kablosu ve Askı Hediyeleriyle EnstruMarket sitesinde
www.enstrumarket.com
Daha çok metal ve rock ağırlıklı çalacağım.
Amfi olarak pek karar veremedim. MP3 için in girişi bulunursa çok iyi olur onun dışında delay'e gerek yok. EQ olarak treble ve bass olması yeterli olacaktır, tabii ki middle olanı varsa uygun fiyata düşünebilirim.
Bütçeyi en fazla 2200 yapabilirim.
Elektro gitar amfi ve kablo olacak şekilde.
Aynı şehirde olmasanız bile civar şehirlerde olması iyi olur. Mümkünse yüz yüze alın çünkü gitarı. Nerede oturuyorsunuz? Ne olur ne olmaz sıfır bir şeyler de önereyim dedim fakat belli bir seviyenin altına inmeden bütçeyi denkleştiremedim. Fiyatlar uçmuş.
Aynı şehirde olmasanız bile civar şehirlerde olması iyi olur. Mümkünse yüz yüze alın çünkü gitarı. Nerede oturuyorsunuz? Ne olur ne olmaz sıfır bir şeyler de önereyim dedim fakat belli bir seviyenin altına inmeden bütçeyi denkleştiremedim. Fiyatlar uçmuş.
Gitar güzel, sanırım sıfırını 1500-1600 TL'ye görmüştüm. Gitarı Bursa'dan seçtiğiniz için yer filtrelemesini ona göre yapıyorum. Amfi olarak bunlar bakılabilir. Aralarından tarzınıza göre özellikle MG15CFX'i öneririm.
MXR DCIS10R Enstrüman Kablosu (3 m) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!
Planet Waves PW-CGT-10 Enstrüman Kablosu (3,05 m) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!