Seadhy
Hectopat
Biraz baktım ancak pek benlik değil gibi. Rival 5 aklıma yattı ancak internette gördüğüm birkaç yorum beni endişe ettirdi.ASUS ROG gladius 3 indirimde.
Asus ROG Gladius III Kablosuz RGB Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Gladius III Kablosuz RGB Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
İnternetteki yorumlardan sonra Rival 5'ten vazgeçtim sanırım. Aklımda da bu fiyata da aynı fareyi bir daha almak var. Zamanında 350₺'ye aldığım fareye 1700₺ tekrar vermek istemesem de 3.5 senedir aynısını kullanıyorum ve gerçekten çok rahat. Sinirlenip fareye vurmasaydım bir o kadar daha gideceğini düşünüyorum 😁 Yine de hala tam emin değilim.Rival 5 almayın. Fare değildir o. Tuğladır. Bileğinizi yorar, acıtır. 99 TL daha çıkın ve son teknoloji, tasarım harikası Lamzu Atlantis satın alın.
![]()
Lamzu Atlantis Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Dış ambalajı açılmış ürünlerde koşulsuz şartsız iade kabul edilmez. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
İnternetteki yorumlardan sonra Rival 5'ten vazgeçtim sanırım. Aklımda da bu fiyata da aynı fareyi bir daha almak var. Zamanında 350₺'ye aldığım fareye 1700₺ tekrar vermek istemesem de 3.5 senedir aynısını kullanıyorum ve gerçekten çok rahat. Sinirlenip fareye vurmasaydım bir o kadar daha gideceğini düşünüyorum 😁 Yine de hala tam emin değilim.
Eki Görüntüle 1648688
İlk kez ismini duyduğum bir markadan 400₺ fazladan vererek bir fare almaktansa halihazırda 3,5 senedir kullandığım bir fareyi almak daha mantıklı geldi. Ayrıca pek önemli olmasa da tasarım olarak pek bana hitap etmiyor.Lamzu Atlantis neden almıyorsunuz?
İlk kez ismini duyduğum bir markadan 400₺ fazladan vererek bir fare almaktansa halihazırda 3,5 senedir kullandığım bir fareyi almak daha mantıklı geldi. Ayrıca pek önemli olmasa da tasarım olarak pek bana hitap etmiyor.
On katı diye tabir ettiğiniz özellikleri biraz açabilir misiniz?Yeniliğe ve teknolojiye kapalısınız sanırım. Bildiğiniz yoldan gidebilirsiniz. Ben sizin için söyledim. 10 katı iyi bir seçenek varken değil 400 TL'ye, 600 TL'ye de değerdi.