2000 TL gamepad önerisi

Hocam çok hafif esnemeler yapabilirim 500 TL gibi, ama 2500 bandına çıktığımda Xbox kontrolcüler daha mantıklı gibi geliyor.

8BitDo çok övülüyor forumda. Fakat şahsen ben bu bütçede ben 9. nesil Controller veya DualSense dışında bir ürüne bakmam. Size kalmış.

8BitDo al. 9. nesil kontrolcüm var kopma vs. yaşamıyorum, memnunum aslında ama özellik açısından 8BitDo daha üstün. Daha önce keşfetmiş olsaydım onu alırdım.

8BitDo al. 9. nesil kontrolcüm var kopma vs. yaşamıyorum, memnunum aslında ama özellik açısından 8BitDo daha üstün. Daha önce keşfetmiş olsaydım onu alırdım.
Orijinalini nerede bulabilirim?

Hocam ben de kaçırmamayı düşünüyorum ama dediğim gibi şu bağlantı kopma olayı çok kafamı karıştırıyor.

Bağlantı kopma olayı dediğiniz nedir? Bluetooth adaptörlerle yaşanan problemler görüyorum forumda bazen ama sorun adaptörden kaynaklanıyordur. Ben ne laptopta, ne telefonda ne de TV Box cihazımda BT üzerinden kopma sorununu bir kez bile yaşamadım.

Bende orijinal USB adaptörü de var PC'de kullanılan onunla da kullanıyorum ama o sadece PC'de işe yarıyor.

8BitDo'yu 9.Nesil Xbox gamepade tercih edenlerin çoğu Hall Effect stickler sebebiyle tercih ediyor gördüğüm kadarıyla. Yani drift problemi kesinlikle olmuyormuş. Xbox gamepadlerde drift problemleri çıkabiliyor.

Hayırlı olsun herhangi bir fark yok.

Aynen, drift sorunu nedeniyle 8bitdo aldım. Zaten bu ürünü alan arkadaşlar farkı görür. Mıknatıs sistemi mi ne varmış. Tabi içeriği tam olarak bilmesem de harika ürün.

Aynen, drift sorunu nedeniyle 8bitdo aldım. Zaten bu ürünü alan arkadaşlar farkı görür. Mıknatıs sistemi mi ne varmış. Tabi içeriği tam olarak bilmesem de harika ürün.
Drift sorunundan kastınız nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…