talhaaaaa Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Maksimum 2K harcayabılırım. Gunluk kullanıma uygun rahat spor ayakkabı arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
MASALADASI TR Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 293 Yer İstanbul / Zeytinburnu 1 Ağustos 2023 #2 Ayakkabı zevk işidir, biraz zahmet et ve zevkine göre bak. Buradaki adamlar ayakkabı satıcısı mı ki sana ayakkabı beğendirsinler aslan kardeşim.
Ayakkabı zevk işidir, biraz zahmet et ve zevkine göre bak. Buradaki adamlar ayakkabı satıcısı mı ki sana ayakkabı beğendirsinler aslan kardeşim.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.445 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2023 #3 MASALADASI TR dedi: Ayakkabı zevk işidir, biraz zahmet et ve zevkine göre bak. Buradaki adamlar ayakkabı satıcısı mı ki sana ayakkabı beğendirsinler aslan kardeşim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Önce araştır, sonra en beğendiğinle ilgili burada konu açarak sor alınır mı falan diye.
MASALADASI TR dedi: Ayakkabı zevk işidir, biraz zahmet et ve zevkine göre bak. Buradaki adamlar ayakkabı satıcısı mı ki sana ayakkabı beğendirsinler aslan kardeşim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. Önce araştır, sonra en beğendiğinle ilgili burada konu açarak sor alınır mı falan diye.
MASALADASI TR Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 293 Yer İstanbul / Zeytinburnu 1 Ağustos 2023 #4 Katy Perry dedi: Katılıyorum. Önce araştır, sonra en beğendiğinle ilgili burada konu açarak sor alınır mı falan diye. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, adamlar yakında giyeceği donu bile öneri olarak isterler.
Katy Perry dedi: Katılıyorum. Önce araştır, sonra en beğendiğinle ilgili burada konu açarak sor alınır mı falan diye. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, adamlar yakında giyeceği donu bile öneri olarak isterler.
6 611678 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 258 Çözümler 1 1 Ağustos 2023 #5 MASALADASI TR dedi: Ayakkabı zevk işidir, biraz zahmet et ve zevkine göre bak. Buradaki adamlar ayakkabı satıcısı mı ki sana ayakkabı beğendirsinler aslan kardeşim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de ben
MASALADASI TR dedi: Ayakkabı zevk işidir, biraz zahmet et ve zevkine göre bak. Buradaki adamlar ayakkabı satıcısı mı ki sana ayakkabı beğendirsinler aslan kardeşim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de ben
MASALADASI TR Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 293 Yer İstanbul / Zeytinburnu 1 Ağustos 2023 #6 611678 dedi: Evet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de ben Genişletmek için tıkla... Saygılar hocam
611678 dedi: Evet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de ben Genişletmek için tıkla... Saygılar hocam
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.445 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2023 #7 611678 dedi: Evet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de ben Genişletmek için tıkla... Ben de ucuza çakma alıyordum bir ara. Aldıktan 1 ay sonra yırtıldığı için orijinal giymeye karar verdim. 1200'e aldım bir Adidas hem rahat hem dayanıklı.
611678 dedi: Evet hocam 200Tl'likten şaşmayan adam kaynıyor buralar bir tanesi de ben Genişletmek için tıkla... Ben de ucuza çakma alıyordum bir ara. Aldıktan 1 ay sonra yırtıldığı için orijinal giymeye karar verdim. 1200'e aldım bir Adidas hem rahat hem dayanıklı.