2000 TL ikinci el RX 570'e verilir mi?

işte hocam dediğiniz gibi tam arası arkadaşında dediği gibi 1060 en iyisi
Onun fiyatları 3000 civarında dolaşıyor. 2500'e bulursa yapıştırsın ama 3000'e filan alınmaz. GTX 1070 filan çıkıyor sonuçta.

1900 TL RX 570 4 GB buldum, hemen evimin yanında satıyor satıcı. Alsam mı almasam mı bilemedim.

8 GB ise evet, 4 GB ise bir tık daha inmesi lazım. 1700TL gibi. ASUS ROG filan ise anca 4 GB o fiyata olur ama mümkünse 8 GB alın.

8 GB modeller 2K üstüne satılıyor hiçbir yerde bulamadım doğru düzgün.

Son düzenleyen: Moderatör:
1900 TL RX 570 4 GB buldum, hemen evimin yanında satıyor satıcı. Alsam mı almasam mı bilemedim.

8 GB modeller 2K üstüne satılıyor hiçbir yerde bulamadım doğru düzgün.
Hocam gidin bakın inceleyin test yapabilirseniz test yapın aklınıza yatmayan bir şey olursa sorun.

Uzay sistem yapacagım kasayı sonra alırım sadece zevk için ucuza sistem toplayacağım 2. bir sistem lazımdı.
Ekran kartının kasası hocam, sizin değil. Evga XC, MSI Gaming, Zotac Twin gibi...

Kasa modeli nedir?

2200-2400TL civarında da ederi var. Param Güvende ile de baktınız mı?

2500 TL zorlarsam çıkabilirim önerdiğin ilan falan olursa çok mutlu olurum.

Ekran kartının kasası hocam, sizin değil. Evga XC, MSI Gaming, Zotac Twin gibi...
Sapphire kasa satıyor.

Arkadaşı ciddiye almayın troll için burada sanırım fikirleri de araba seçimi kadar berbat.

Hocam gidin bakın inceleyin test yapabilirseniz test yapın aklınıza yatmayan bir şey olursa sorun.

Mesaj yazıp sormuştum şöyle cevap vermiş "video var ama yazılım güncellemesi eski kartın olduğu için derece aktif değil ama FPS değerleri 1080'de ortalaması 62 çıkıyor eğer eviniz yakında konumuma kendiniz deneyip öyle alabilirsiniz ya da 1 2 gün beklerseniz yazılım güncellemesi yapıp öyle derecesine bakabilirim" demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…