2000 TL ile PUBG Mobile oynatabilecek sistem önerisi

Arkadaş kaç mesajdır bu işlerden anlamadığını söylüyor hala FreeDOS geliyor yazıyorlar. Ne oluyor ingilizcesini yazınca neyi kanıtlıyorsun? Boş sistem geliyor kardeşim içinde hiçbir şey kurulu olmuyor format atar gibi sen kuruyorsun. Ayrıca arkadaşın attığı sistem APU'dan kat kat iyi 300 lira biriktir kesinlikle bunu al.
Dostum çok boş yapıyorsun yapma saygılı ol biraz biz de biliyoruz freedosun ne olduğunu ki arkadaşa da açıkladım.
 

Şu sistemde RAM’i Corsair 8GB 3000Mhz yap ve SSD’yi çıkar (Adata’nın o serisi için iyi şeyler söylenmiyor) toplam 1792 TL yapıyor.

Ayrıca Amazon’da Kingston 240GB A400 Sata SSD de 219 TL. Toplam 2011 TL’ye gayet Pubg Mobile da Pubg Lite da oynatabilecek sisteminiz olur. APU’lu sistemlere girmeye gerek yok. Ne idüğü belirsiz markalı RAM ve SSD de almamış olursunuz.

SSD’nin linki de şu:

Sağol listeme aldım reis eyvALLAH
 
Dostum çok boş yapıyorsun yapma saygılı ol biraz biz de biliyoruz freedosun ne olduğunu ki arkadaşa da açıkladım.
Kardeşim benim tepkim sana mı acaba? Alıntılamış mıyım seni? Her şeyin ingilizcesini yazıp geçenler var onları kast ettim. Üstüne alınıyorsan sende yapıyorsun demek ki.
 
Bazı parçaları 2.el de bakabilirsiniz. Bütçe kısıtlı ise. Sadece alırken elden alıp test edersiniz. Freedos gelmesi de sıkıntı değil windows kurmak çok kolay. İnternetten bir iki video izler kurarsın. Daha sonra da 10tl ye satılan ürün anahtarlarından alırısın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı