2000 TL JBL kulak üstü Bluetooth kulaklık modeli önerisi

Hocam benim anlamda JBL 570 BT var uzun zamandırda kullanıyor 1.500 gibi ortalama bir fiyatı var şuan bence ve fiyatına göre stereo sesi falan kulaklığa göre harika kulaküstü şart değil diyorsan benim kullandığım JBL have buds var oda 1.500 gibi bir fiyatı var ikisininde sesi birbirinden iyi yanı kulaklık alcaksan JBL al her türlü

Hocam benim anlamda JBL 570 BT var uzun zamandırda kullanıyor 1.500 gibi ortalama bir fiyatı var şu an bence ve fiyatına göre stereo sesi falan kulaklığa göre harika kulak üstü şart değil diyorsan benim kullandığım JBL have Buds var oda 1.500 gibi bir fiyatı var ikisinin de sesi birbirinden iyi yanı kulaklık alacaksan JBL al her türlü

Model olarak 520 BT oneriyorlar ama arada kaldim 570 BT le hocam biliyorsan arada sarj haric fark varmidir

Model olarak 520 BT oneriyorlar ama arada kaldim 570 BT le hocam biliyorsan arada şarj haric fark

İlk T500 sonra T510 aldım ikisinin de yastığı parçalandı ve plastiği esnediği için kulağa tam oturmuyor tam bastırmıyor yani bende şimdi alacağım JBL almayı pek düşünmüyorum ses güzel evet ama hiç sağlam değil ve terletiyor şu an Anker düşünuyorum ama olmazsa yine JBL T520'ye dönebilirim ama pek önermem JBL.

İlk T500 sonra T510 aldım ikisinin de yastığı parçalandı ve plastiği esnediği için kulağa tam oturmuyor tam bastırmıyor yani bende şimdi alacağım JBL almayı pek düşünmüyorum ses güzel evet ama hiç sağlam değil ve terletiyor şu an Anker düşünuyorum ama olmazsa yine JBL T520'ye dönebilirim ama pek önermem JBL.

Anker Q30 aldım kardeşim memnunum sende al bence öneririm şarj ve kalite konusunda çok iyi tek eksi yönü biraz ağır terletiyor ama oda kışın çok önemli olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı