2000 TL kablosuz fare önerisi

Bütçe
1,5-2k

emirq1

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 16gb ram MSI Geforce GTX 1050Ti 500gb m2 ssd
Meslek
Öğrenci
Bütçem tam belli değil fakat 1.5-2K'den fazla vermek istemiyorum. Claw tutuş şekline sahibim, şu an SteelSeries Rival 3 kullanıyorum fakat kablosu beni aşırı rahatsız etmeye başladı. Şekil olarak gayet uyumlu benim elime Hertz'i 1K da kullanacağım onun için Hertz'i aşırı önemli değil. Normalde Wraith'den VXE R1 SE+ alacaktım fakat siyah rengi kalmamış bütün ekipmanlarım siyah olduğu içinde beyaz fare sırıtırdı. Wraith'den Fantech Helios 2 var 1.5k fiyatında, özellikleri de iyi gibi. Sizce alınır mı? Yoksa başka bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Darmoshark M3S Max elinize uyuyorsa tam istediğiniz seçim olacaktır.

Darmoshark M3S Max elinize uyuyorsa tam istediğiniz seçim olacaktır.

Fareye baktım fakat benim dediğimden (Fantech Helios 2) aşırı bir farkı yok tıklama ömrü Helios'un daha fazla artısı ise Hz ve IPS daha fazla 8K Hz için dongle gerekiyor fazladan para harcamak istemiyorum dediğiniz farenin fiyatı 2150TL benim dediğimin ise 1500TL aradaki fiyatı farkı gerçekten değer mi ve neden o fareyi tavsiye ettiniz. Monitörüm 60Hz (değişmek istiyorum fakat ona daha var) arasındaki farkı pek fark edebileceğimi düşünmüyorum param cebimde kalsın istiyorum biraz da.

Yani alacaksan Helios da güzel. Ancak bütçem var ise kendim için konuşuyorum çıkıp nordic mculu bir mouse alırdım.

Yani alacaksan Helios da güzel. Ancak bütçem var ise kendim için konuşuyorum çıkıp nordic mculu bir mouse alırdım.

Bir tık daha fazla verip daha iyisini alayım o zaman teşekkür ederim önerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…