2000 TL Kasa SSD RAM ve PSU tavsiyesi

Seçtiğiniz parçalar gayet güzel. İsterseniz kasa olarak Mag Forge 100M/100R'a da bakabilirsiniz. Bahsettiğiniz satıcılar güvenilir diye biliyorum, zaten Akakçe güvencesi de var. Sorun yaşayacağınızı sanmam.

Zalman olan kasanın Türkçe incelemesi maalesef yok, ama kaliteli olduğuna eminim, MSI Mag Forge kasa da çok güzel duruyor, artık duruma göre birini seçeceğim.

Zalman olan kasanın Türkçe incelemesi maalesef yok, ama kaliteli olduğuna eminim, MSI Mag Forge kasa da çok güzel duruyor, artık duruma göre birini seçeceğim.

İfadeler: RPM

Bulduğum en ucuz MSI Mag Forge kasa 560 TL .
Olsun, Zalman da kaliteli zaten .

Bulduğum en ucuz MSI Mag Forge kasa 560 TL .
Olsun, Zalman da kaliteli zaten .
Hocam ama sizde hiçbir şeyi araştırmıyorsunuz. Size satıcıların güvenilir olup olmadığını araştırın dedim. Onu araştırmadınız. Tamam, anlıyorum. Bir de siz sormak istediniz.

Zalman kasanın türkçe incelemesi yok dediniz. Ben size türkçe incelemesini attım.

Şimdi de MSI Mag Forge en ucuz 560 TL diyorsunuz. Bari bunu araştırsaydınız.

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Araştırmaya üşeniyor musunuz? Eğer öyleyse neden bu kadar üşeniyorsunuz?

Biraz asalak olabilirim ama araştırdım, Akakçe'den yazdığımda karşıma çıkanlar şöyleydi:
Üşenmedim, araştırdım ama yanlış yerde araştırmışım kusura bakmayın, Zalman kasayı YouTube üzerinden arattım.

Sonra Hepsiburada üzerinden baktığımda 570TL fiyata satan bir satıcı vardı.

Kategoriler > Elektronik > Bilgisayar, Donanım > Bilgisayar Bileşenleri > Bilgisayar Kasası
> Markası ; MSI.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…