2000 TL Kasa SSD RAM ve PSU tavsiyesi

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.586
Makaleler
6
Yer
Bursa
27 Kasım Black Friday indirimlerinde yeni toplayacağım sistem için kasa, SSD, RAM ve PSU almayı düşünüyorum, işlemci büyük ihtimalle Ryzen 5 3600 veya 10400F olacak, ekran kartı olarak da 2060 super/2070 super düşünüyorum.
@f3turan hocam yardımcı oldu ama yeni bir konu açıp daha fazla kişinin tavsiyesini almak isterim.

Sadece bu parçalar için bütçem en fazla 2000 TL, 1 lira üstüne çıkmayacağım.

Düşündüğüm parçalar:

Bu arada ucuz tedarik, sitem bilgisayar ve fer-yak bilgisayar güvenilir midir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
@Caner Uncu
@Kayseri Mantısı
@fogzilla
@curiousoftech
@alihanvardertyok
@kandes2
@kino.

27 Kasım Black Friday indirimlerinde yeni toplayacağım sistem için kasa, SSD, RAM ve PSU almayı düşünüyorum, işlemci büyük ihtimalle Ryzen 5 3600 veya 10400F olacak, ekran kartı olarak da 2060 super/2070 super düşünüyorum.
@f3turan hocam yardımcı oldu ama yeni bir konu açıp daha fazla kişinin tavsiyesini almak isterim.

Düşündüğüm parçalar:

@Caner Uncu
@Kayseri Mantısı
@fogzilla
@curiousoftech
@alihanvardertyok
@kandes2
@kino.

Dolar artmaz ise çok mantıklı fakat kasayı değiştirmenizi öneririm.

Size zaten bu parçaların güzel olduğunu ve sitelerin güvenilir olup olmadığını araştırmanızı söylemiştim. Konu açmanıza gerek bile yoktu aslında.
Dolar artmaz ise çok mantıklı fakat kasayı değiştirmenizi öneririm.
Kasayı neden değiştirsin ki?

Size zaten bu parçaların güzel olduğunu ve sitelerin güvenilir olup olmadığını araştırmanızı söylemiştim. Konu açmanıza gerek bile yoktu aslında.

Kasayı neden değiştirsin ki?

Olsun hocam, ilk defa böyle bir sistem toplayacağım tekrar tekrar sormakta fayda var :).

Düşündüğüm parçalar:

@Caner Uncu
@Kayseri Mantısı
@fogzilla
@curiousoftech
@alihanvardertyok
@kandes2
@kino.

Daha iyi bir kasa bulabilirsin.

Olsun hocam, ilk defa böyle bir sistem toplayacağım tekrar tekrar sormakta fayda var :).
Tekrar tekrar sormayın demiyorum. En azından satıcıların güvenilir olup olmadığını araştırsaydınız. Sanırım onu bile yapmamışsınız.

Parçalar gayet güzel. Değiştirmeniz gereken tek şey @Kayseri Mantısı 'nin de dediği gibi SSD'nin satıcısı. Orada gereksiz pahalı satılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı