2000 TL Kasa SSD RAM ve PSU tavsiyesi

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 1.576
27 Kasım Black Friday indirimlerinde yeni toplayacağım sistem için kasa, SSD, RAM ve PSU almayı düşünüyorum, işlemci büyük ihtimalle Ryzen 5 3600 veya 10400F olacak, ekran kartı olarak da 2060 super/2070 super düşünüyorum.
@f3turan hocam yardımcı oldu ama yeni bir konu açıp daha fazla kişinin tavsiyesini almak isterim.

Sadece bu parçalar için bütçem en fazla 2000 TL, 1 lira üstüne çıkmayacağım.

Düşündüğüm parçalar:

Bu arada ucuz tedarik, sitem bilgisayar ve fer-yak bilgisayar güvenilir midir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
@Caner Uncu
@Kayseri Mantısı
@fogzilla
@curiousoftech
@alihanvardertyok
@kandes2
@kino.
Seçtiğiniz parçalar gayet güzel. İsterseniz kasa olarak Mag Forge 100M/100R'a da bakabilirsiniz. Bahsettiğiniz satıcılar güvenilir diye biliyorum, zaten Akakçe güvencesi de var. Sorun yaşayacağınızı sanmam.

Seçtiğiniz parçalar gayet güzel. İsterseniz kasa olarak Mag Forge 100M/100R'a da bakabilirsiniz. Bahsettiğiniz satıcılar güvenilir diye biliyorum, zaten Akakçe güvencesi de var. Sorun yaşayacağınızı sanmam.

Zalman olan kasanın Türkçe incelemesi maalesef yok, ama kaliteli olduğuna eminim, MSI Mag Forge kasa da çok güzel duruyor, artık duruma göre birini seçeceğim.

Zalman olan kasanın Türkçe incelemesi maalesef yok, ama kaliteli olduğuna eminim, MSI Mag Forge kasa da çok güzel duruyor, artık duruma göre birini seçeceğim.

Bulduğum en ucuz MSI Mag Forge kasa 560 TL :(.
Olsun, Zalman da kaliteli zaten :D.

Bulduğum en ucuz MSI Mag Forge kasa 560 TL :(.
Olsun, Zalman da kaliteli zaten :D.
Hocam ama sizde hiçbir şeyi araştırmıyorsunuz. Size satıcıların güvenilir olup olmadığını araştırın dedim. Onu araştırmadınız. Tamam, anlıyorum. Bir de siz sormak istediniz.

Zalman kasanın türkçe incelemesi yok dediniz. Ben size türkçe incelemesini attım.

Şimdi de MSI Mag Forge en ucuz 560 TL diyorsunuz. Bari bunu araştırsaydınız.

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Araştırmaya üşeniyor musunuz? Eğer öyleyse neden bu kadar üşeniyorsunuz?

Hocam ama sizde hiçbir şeyi araştırmıyorsunuz. Size satıcıların güvenilir olup olmadığını araştırın dedim. Onu araştırmadınız. Tamam, anlıyorum. Bir de siz sormak istediniz.

Zalman kasanın Türkçe incelemesi yok dediniz. Ben size Türkçe incelemesini attım.

Şimdi de MSI Mag Forge en ucuz 560 TL diyorsunuz. Bari bunu araştırsaydınız.

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Araştırmaya üşeniyor musunuz? Eğer öyleyse neden bu kadar üşeniyorsunuz?

Biraz asalak olabilirim ama araştırdım, Akakçe'den yazdığımda karşıma çıkanlar şöyleydi:
Üşenmedim, araştırdım ama yanlış yerde araştırmışım kusura bakmayın, Zalman kasayı YouTube üzerinden arattım.

1602949377261.png

Sonra Hepsiburada üzerinden baktığımda 570TL fiyata satan bir satıcı vardı.

Biraz asalak olabilirim ama araştırdım, Akakçe'den yazdığımda karşıma çıkanlar şöyleydi:

Eki Görüntüle 705448

Sonra Hepsiburada üzerinden baktığımda 570TL fiyata satan bir satıcı vardı.
Kategoriler > Elektronik > Bilgisayar, Donanım > Bilgisayar Bileşenleri > Bilgisayar Kasası
> Markası ; MSI.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı