2000 TL kasa toplama

Ozan-Tufan

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2013
Mesajlar
1.260
Makaleler
12
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben yeni bir üyeyim ve bilgisayar satın almak istiyorum. 2000 TL bütçeli kasa ve 350 TL monitör için ayırdım acaba en uygun fiyat ve ürün listesi yapabilir misiniz?
 
Şu an nedense biraz uykulu gibiyim, günün yorgunluğu üstümde sanırım. Yarın sabah da yürüyüşe gitmeyi planlıyorum, gelince size iyi bir sistem hazırlarım.
 
Böyle düşük bütçeli oyun sitemlerinde AMD tercih etmeni öneriyorum. Eğer intel işlemci tercih edersen ekran kartından kısıp, işlemciye vermemiz gerekicek. Oyunlarda da işlemcinin etkisi yok denilecek kadar azdır. Ekran kartı ve Ram üzerinden çalışır. Ama İntel işlemci seçmekte hala kararlıysan, ona göre bir sistem toplayabilirim.
 
Arkadaş doğru söylüyor eğer işlemciyi intel alırsınanız ekran kartından kısmak zorunda kalcaksınız.Oyunlar'da önemli olan ekran kartı gücünüzdür. İşlemcinin en fazla birkaç fps size ek olarak verir.
 
İşlemci
İ3 4130 ile değiştirebilirsin (FX6300 ile fiyatları aynı) yüksek seviye İntel istersen diğer parçalardan düşmek gerekir.
Anakart
Asus H87-Plus 261₺
Asus Z87M 312₺
Gigabyte Z87-HD3 296₺
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı