2000 TL Kasa Toplama

Godin

Hectopat
Katılım
29 Ağustos 2013
Mesajlar
26
Merhaba Arkadaşlar,
Bütçem 1.500-2.000 TL arasıdır. ( Bütçe yetmiyorsa 2250 Tl'ye kadar sarkabilir. ) Kasa toplamak istiyorum. Önerileriniz neler? Ya da bana bu konuda yardımcı olabilicek ve kasa toplamak için önereceğiniz bir firma,şirket vs.. var mıdır?
Amacım iste orta düzey bir pc , yeni nesil oyunları ( bf4 ,watch dogs ) son ayarda olmasa da hafif yüksek ayarda oynamak istiyorum.
( Monitör , Klavye gibi şeyler dahil değildir , bunu demem gereksiz olsa da gene de söyleyeyim dedim. )
 
Son düzenleme:
Recep abi bir soru sormak istiyorum. Merak ettiğim bir konu ise FX-8320 yerine neden FX-8350 takmıyoruz ? Ben pek çok sistem toplama konusunda AMD toplayanların neredeyse hepsine FX-8320 taktırdıklarını gördüm açıklayabilirseniz mutlu olurum kafam çok karışıyor bu konu hakkında.
 
Çünkü oyun sisteminde 8350'ye pek gerek olmamasından ve fiyatının 8320'ye göre daha pahalı olmasından dolayı uygun görülmüyor.
Dediğinizi doğru aslında Asus'un tek tuşla overclock yapılması meselesi sayesinde 8320'de 8350'ye yakın bir performans sağlayabilir aslında ve bir soru soracağım yakında 2000 lira yakın bir para elime geçse ve bu sistemi toplasam uzun ömürlü olur mu ?

Tamam belki intel kadar performans sağlamaz ancak oyunları ultrada açabilir miyim 3 4 sene ?

Çünkü bu güne kadar hep Intel kullandığım için AMD'lerin de fiyat/performans ürünü olduğunu düşündüğüm için seçemedim şahsen.
 
Oyun sistemlerinde en önemli parça ekran kartıdır. Gerisi teferruattır. İşlemcinin çok küçük bir etkisi vardır. Darboğaz yapmayacak bir işlemci ile güzel bir ekran kartı gayet iyi performans verir.
780 Ti gibi bir ekran kartı APU'da bile gayet güzel performans veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Güç kaynağı almama gerek var mı? Recep Bey bu önerdiğiniz sistem ortalama kaç fiyat aralığında olur? Bir de size bir şirket ile ilgili de soru soracağım özelden ulaşmam mümkün mü? ( Reklam olmasın diye düşündüm. )
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı