2000 TL kask onerisi

Travis_Bickle

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık
Meslek
Öğrenci
Tam kask istiyorum. Motosiklet kaski olsun.

Bisiklette kullanacagim. Max hizim 45.

Bütçe maksimum 2000.

Tavsiye ederim ben de 1 ay önce aldım gayet memnunum.

Hocam rahatlık olarak bir şey diyemem ama 45 kmh ile düşseniz bu kask pek fayda etmez, bu kask polisten korunma kaskı, ceza yememek için alıp takıyor millet ikinci el LS2 tarzı bilindik kaliteli markalara yönelin derim ben.

45 kmh ile düşseniz bu kask pek fayda etmez,

25 30 kmh ile kaza yaptim bir kac kez. Kafa ustu usme ihtimali zaten cok az kazalarda. Ayrica suan hoc kaskim yok. Siradan bisiklet kaski takmaktan veya hic takmamaktan iyi degil midir?

ikinci el LS2 tarzı bilindik kaliteli markalara yönelin derim ben.

Cok baktim ama bulundugum bolgede 20 ilan var sadece. Bunlardan birisi LS2 ama cok fazla cizigi var. Gerisi de yine bu fiyatlarda yine degisik bilinmeyen markalar. Yani 2000 liraya aldigim sifir urun ile ikinci el urun ayni kalitede olacak gibi dusunuyorum.

Tavsiye ederim ben de 1 ay önce aldım gayet memnunum.

Ne renk aldiniz? Beyaz olan hos duruyor ve ucuz. Cizigi falan cok belli eder mi?

Suan bu NCR hosuma gitti. ECE'de var diyor. Bunu alacagim sanirim. Ileride motor alirsam da artci kaski olur.

Son düzenleme:
25 30 kmh ile kaza yaptim bir kac kez. Kafa ustu usme ihtimali zaten cok az kazalarda. Ayrica suan hoc kaskim yok. Siradan bisiklet kaski takmaktan veya hic takmamaktan iyi degil midir?

Cok baktim ama bulundugum bolgede 20 ilan var sadece. Bunlardan birisi LS2 ama cok fazla cizigi var. Gerisi de yine bu fiyatlarda yine degisik bilinmeyen markalar. Yani 2000 liraya aldigim sifir urun ile ikinci el urun ayni kalitede olacak gibi dusunuyorum.

Ne renk aldiniz? Beyaz olan hos duruyor ve ucuz. Cizigi falan cok belli eder mi?

Suan bu NCR hosuma gitti. ECE'de var diyor. Bunu alacagim sanirim. Ileride motor alirsam da artci kaski olur.
Ben siyah yeşil olanı aldım. Aslında beyazı alacaktım sonradan vazgeçtim.

Yeni konular

Geri
Yukarı