firamhte Centipat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 568 Yer Gamepower'ın Fabrikasında Power Supply Üretiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #11 Numanaydn dedi: 24 mü 27 inch mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her iki olsa da iyi olur, fakat masamda pek yer kaplamasını pek istemyorum. Ayrıca 27 inçte pikselleşme olduğunu söylyenler var.
Numanaydn dedi: 24 mü 27 inch mi bakıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Her iki olsa da iyi olur, fakat masamda pek yer kaplamasını pek istemyorum. Ayrıca 27 inçte pikselleşme olduğunu söylyenler var.
N Numanaydn Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 794 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #12 C. firamhte dedi: Her iki olsa da iyi olur, fakat masamda pek yer kaplamasını pek istemyorum. Ayrıca 27 inçte pikselleşme olduğunu söylyenler var. Genişletmek için tıkla... 27 inch 144 Hz 1 ms James Donkey kullanıyorum 9 aydır hiçbir sorun yaşamadım pixelleşme var diyenler 2500 TL üstüne cıkıp 2K alabilir fakat bu seferde FPS düşük diyecekler o zaman 2K daha verip ekran kartı alabilirler
C. firamhte dedi: Her iki olsa da iyi olur, fakat masamda pek yer kaplamasını pek istemyorum. Ayrıca 27 inçte pikselleşme olduğunu söylyenler var. Genişletmek için tıkla... 27 inch 144 Hz 1 ms James Donkey kullanıyorum 9 aydır hiçbir sorun yaşamadım pixelleşme var diyenler 2500 TL üstüne cıkıp 2K alabilir fakat bu seferde FPS düşük diyecekler o zaman 2K daha verip ekran kartı alabilirler