2000 TL klavye, kulaklık ve mouse önerisi

Klavye büyük ihtimal 700TL'ye düşer. Beklerseniz düştüğünde alabilirsiniz.
Hocam 3 USB(kulaklık,klavye ve mouse için.) alanım var ve sırf kablosuz olduğu için 800 lira bir Mouse'a para vermeye niyetli değilim. Attığınız klavye hakkında araştırma yapıyordum bende, alacağım klavye bu olabilir belki. Attığınız kulaklıkla ilgili bir bilgim yok markası vb. olsun tereddütteyim.

Razerlar öneriliyor sanırım ve iyi olduğunu düşünüyorum fakat klavye hakkında bilgim yok, aydınlatabilir misiniz?

Hocam 3 USB(kulaklık, klavye ve mouse için.) Alanım var ve sırf kablosuz olduğu için 800 lira bir fareye para vermeye niyetli değilim. Attığınız klavye hakkında araştırma yapıyordum bende, alacağım klavye bu olabilir belki. Attığınız kulaklıkla ilgili bir bilgim yok markası vb. olsun tereddütteyim.

Razer'lar öneriliyor sanırım ve iyi olduğunu düşünüyorum fakat klavye hakkında bilgim yok, aydınlatabilir misiniz?

Klavye Adata markasının. Switch'leri MX Cherry Red Switch yani Switch'leri aşırı kaliteli malzeme kaliteside öyle yanında bilek desteğide geliyor ms değeride iyi, çok iyi bir klavye fiyatı özelliklerine rağmen bedava gibi öneririm. Razer V2 mini güzel klavye bir tek sensorü normal v2'ye göre kötü ve elin büyükse eline olmayabilir. Kulaklıkta bayağı iyi ama bütçeyi arttırırsan normal BlackShark v2'yi öneririm.

Dünyanın en iyi optiğine sahip ve çoğu e-sporcu tarafından tercih edilen mouse.

Optik red Switch olması FPS için biçilmiş kaftan.

Şu an indirimde gözüken ASUS TUF modeli olabilir ya da.

Bu kulaklık olabilir.

Toplamda 750+750+700

2.200 TL.

Bu fiyat bandına daha iyisini dizeyebilecek varsa buyursun gelsin.

Dünyanın en iyi optiğine sahip ve çoğu e-sporcu tarafından tercih edilen mouse.

Optik red Switch olması FPS için biçilmiş kaftan.

Şu an indirimde gözüken ASUS TUF modeli olabilir ya da.

Bu kulaklık olabilir.

Toplamda 750+750+700

2.200 TL.

Bu fiyat bandına daha iyisini dizeyebilecek varsa buyursun gelsin.
Bu klavyeyi alır, birkaç aya da 750 liraya klavye önerisi diye konu açar.

Hocam kulaklıklar şuanda bütçeyi aşabilir para biriktirip kulaklığı alabilirsiniz.
Hocam bu tür klavyelerde çift tıklama gibi sorunları var. Çok tavsiye etmiyorlar.

Klavye Adata markasının. Switch'leri MX Cherry Red Switch yani Switch'leri aşırı kaliteli malzeme kaliteside öyle yanında bilek desteğide geliyor ms değeride iyi, çok iyi bir klavye fiyatı özelliklerine rağmen bedava gibi öneririm. Razer V2 mini güzel klavye bir tek sensorü normal v2'ye göre kötü ve elin büyükse eline olmayabilir. Kulaklıkta bayağı iyi ama bütçeyi arttırırsan normal BlackShark v2'yi öneririm.
Teşekkür ederim hocam. Dikkat edeceğim.

Hocam sipariş verdim fakat Klavyenin Red Switch modeli yoktu. Blue Switch sipariş verdim, sesten rahatsız olmam; onun dışında sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı