2000 TL Klima önerisi

Bilgiayarda Casper ne ise klimada da Vestel odur. Uzakdoğuda toplama cihaz yaptırıp sadece pazarlamasını yapıyorlar. Çalıştığım firma itibari ile kendilerini yakinen tanıyorum. Sineğin yağını çıkartmada çok ustalar. Birçok fason firması sayelerinde iflas etmiştir. Ben evime Japon markası taktırdım. Hem de 2 adet 5 senedir arıza namına tık yok. Seçim sizin... toshibada 1 klima fiyatına 2 klima var....
 
@Hz.futureorkun dediklerine katılıyorum. Fakat şöyle bir şey var, eğer sadece soğutmak için kullanacaksanız Vestel,Baymak gibi markaları tercih edebilirsiniz. Cidden ülkemizde kaliteli ömürlük klimalar çok pahalı. Kim ne derse desin, klimaların kralı Mitsubishi Electric'tir. O kadar para vermem diyorsanız alın gitsin.
 
Toshiba ve Mitsubishi klimalar 3 binden aşşağıya yok. ben evi serinletmek istiyorum o kadar para veremem bu klima beni pişman eder mi yani onumu demek istiyorsunuz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı