- Konu Sahibi
Hocam cloud 2 çok seviliyor fakat wireless rahatlık olur diye düşünüyorum.![]()
SteelSeries Arctis Pro HiRes RGB Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SteelSeries Arctis Pro HiRes RGB Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu rehbere de bir bakın derim.![]()
Corsair Void Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Premium CA-9011153-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Void Pro RGB Wireless Dolby 7.1 Premium CA-9011153-EU Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Her bütçe için karma çevre birimleri önerilerim V2!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.www.technopat.net
Biraz mı?![]()
Corsairde dediğim gibi yazılımsal sıkıntılar var sanırsam.
Logitech g pro x kullanmadim. Blue voice olması ayricalik ama zamaninda g432 im vardı ve ses düzeyinden dolayı memnun kalmamıştım.
Hocam peki başlığı daraltayım.
Corsair elite rgb wireless
Hyper x cloud 2
Sennheiser gsp 300
Wireless istediğim için bunlardan corsair seçiyorum .
Fakat sizlere sorum şu, corsairi aldım diyelim bir tanıdıkta arctics 7 veya g pro x gördüm , deneyip "keşke şunu alsaydım" der miyim?