2000 TL kulaklık önerisi

Bütçe
2000

NewUserr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ASUS H1 gen II kulaklık kullanıyordum 2000'e arkadaşıma anlaştık. Bu fiyat bandında güncel konu bulamadım. Havit'ler falan son zamanlarda dikkatimi çekiyor. Oyun odaklı, mikrofonu çok da kötü olmayacak, ve mümkünse aşağıya fotoğrafını bıraktığım şekle sahip olmayan kulaklık arıyorum. Bu konudaki seçiciliğim için özürdilerim mazur görün. Önerilerinizi bekliyorum.

Kablosuz isterseniz güzel üründür.

JBL Quantum iyi kulaklık hocam alabilirsin.
hocam öncelikle önerileriniz için teşekkürler baştan. Kulaklığın kablosuz olması ana maksadım değil. Kulaklık biraz kaba geldi gözüme. Acaba bırakacağım bu 2 kulaklık nasıldır ?
Razer / HyperX

HyperX iyi olabilir tam bilmiyorum hocam bende gx30 kullanıyorum onada bakabilirsin şuan indirimde .

Razer kronik sorunlu HyperX in bu bütçede ki ürünlerinin kalitesinden şüphe duyarım.

Razer kronik sorunlu HyperX in bu bütçede ki ürünlerinin kalitesinden şüphe duyarım.
Hocam her mesajda bu jbl quantum kulaklığını attığınızı görüyorum. Kullandınız mı tavsiye eder misiniz? Jbl gibi bir markanın oyuncu kulaklığı için kullanıldığını hiç duymamıştım

Gayet kaliteli kulaklık bu bütçede kablosuz aranıyorsa mükemmel ürün.

Gayet kaliteli kulaklık bu bütçede kablosuz aranıyorsa mükemmel ürün.
Mikrofon konusunda pek yorum bulamadım. Mikrofon kalitesi nasıl acaba? Genelde kullandığım kablosuzların mic kalitesi kablolulara göre daha zayıf oluyordu.

Mikrofon konusunda pek yorum bulamadım. Mikrofon kalitesi nasıl acaba? Genelde kullandığım kablosuzların mic kalitesi kablolulara göre daha zayıf oluyordu.
Kötü değil ama üst düzey de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…