2000 TL masaüstü PC için orta segment hoparlör önerisi

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Bir hoparlörüm olmadığı için ses alamıyorum, monitörünkü de boğuk maalesef. Onu düzeltebilsem almazdım bile. 2 yana koyabileceğim şekilde aslında 2 farklı Bluetooth isterdim ama gecikme sorunu olabiliyormuş. Çok da para harcamak istemiyorum. Şöyle kısmen yeni orta hesaplı bir şey. Creative pebble 2 bakacaktım kalmamış bir yerde. Bütçe tam belli değil ama maksimum 2K desem ne var bilemiyorum.

Bir hoparlörüm olmadığı için ses alamıyorum, monitörünkü de boğuk maalesef. Onu düzeltebilsem almazdım bile. 2 yana koyabileceğim şekilde aslında 2 farklı Bluetooth isterdim ama gecikme sorunu olabiliyormuş. Çok da para harcamak istemiyorum. Şöyle kısmen yeni orta hesaplı bir şey. Creative pebble 2 bakacaktım kalmamış bir yerde. Bütçe tam belli değil ama maksimum 2K desem ne var bilemiyorum.

Ben bunun Sonicstorm X versiyonunu aldım geçen geceki gaming gecesinden oda 8X2 olmak üzere 16W Keşke ilk bunu görseymişim dedirtti ama 16W zaten açıkcası benim için gayet yeterli ses seviyesi cidden iyi çünkü ve son ses seviyesinde bile ses patlaması yapmıyor. Benim aldığım stokta kalmamış. Bu ise 20W olan modeli.

Bende 2. linkteki SonicstormX olanı aldım. Memnun muyum evet. Bugün sabahtan beri kullanıyorum Bluetooth ile hiç bağlantı problemi yaşamadım. Hikayeli oyun için gecikme değeri gayet yeterli veya videolarda ses senkronizasyon problemi olmadı.

Son düzenleme:
Hocam ses seviyesi çok önemli değil, yani 20m2 odada kullanacağım direkt monitörün yanlarına veya altına şeklinde. Böyle soundbar şeklinde olması hoş ama markayı hiç duymadım bir de rgb pek önemli değil kapanıyorsa iyi olabilir. Surround var mı sol sağ sesler vesaire

Hocam ses seviyesi çok önemli değil, yani 20m2 odada kullanacağım direkt monitörün yanlarına veya altına şeklinde. Böyle soundbar şeklinde olması hoş ama markayı hiç duymadım bir de rgb pek önemli değil kapanıyorsa iyi olabilir. Surround var mı sol sağ sesler vesaire
Bendekindekinin RGB'si tuşu var oradan kapanıyor. Bu attığımda da kapanıyordur muhtemelen. Daha pahalı bir model çünkü. Gameon olarak fiyat-performans monitörleri var diye biliyordum. Bende yeni hoperlör görmüştüm bi denemek istedim özelliklerine göre fiyatı çok ucuz diye ama ben baya memnun kaldım.

Bu arada kullanım amacı, film, müzik için daha çok. Oyunları da kısmen. Daha çok youtube video, netflix film dizi ve müzik %80. Ses kalitesi ve konuşma netliği daha önemli. Bass vesaire aramıyorum. Yüksek ses de sevmem zaten.

Şunu düşünüyorum ama çok incelemsi yok. Türkiyede çok alınmıyor falan mı acaba. Amazonda vardı kalmamış.
Hocam ben müşteri temsilcisiyim ve evden çalışıyorum o yüzden zaten sürekli PC başındayım. Özellikle şuan gibi gece vardiyasında veya boş zamanlarda birşeyler izlediğim için kendi bilgisayarımdan zaten sürekli hoperlör kullanıyorum. Kendi evimdeki TV'nin hoperlöründen bile daha iyi açıkcası.

Ses gayet net.

Hocam ben müşteri temsilcisiyim ve evden çalışıyorum o yüzden zaten sürekli PC başındayım. Özellikle şuan gibi gece vardiyasında veya boş zamanlarda birşeyler izlediğim için kendi bilgisayarımdan zaten sürekli hoperlör kullanıyorum. Kendi evimdeki TV'nin hoperlöründen bile daha iyi açıkcası.

Ses gayet net.
Teşekkür ettim, detaylı inceleyip kararımı vereceğim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı