2000 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000

McKenzie

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 yıldır Corsair K70 RapidFire kullanıyordum ve benim gibi sakar bir kullanıcıyı gayet iyi idare etti ama son günlerde tuşlar basıp çektikten sonra elimde kalıp çıkmaya başladı ve bu yüzden değiştirme kararı aldım. Az sesli ve FPS, MOBA gibi oyunlarda kullanacağım için hızlı Switch tercihimdir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada klavyeme keycaps tavsiyesi konusu da açtım ama herhangi bir yanıt gelmedi, galiba klavyemin desteklediği bir keycap bulunmuyor şu an. Olsaydı o daha ucuz bir çözüm yolu olurdu. (Bütçe esneyebilir.)

Son düzenleyen: Moderatör:
O biraz tercihiniz hocam. Hangi tarzda klavye arıyorsunuz? Boyut olarak tercihiniz nedir? Örneğin numpad olsun mu?

Numpad olsa da olur olmasa da önemsiz benim için. Tamamen oyun amaçlı kullanacağım bir klavye istiyorum.

@550519 hocam klavye konusunda hakim olduğunuzu görüyorum. Sizin tavsiyeleriniz benim için önemli.

Bu ürün çok hoşuma gitti yorumunuz nedir acaba?

Son düzenleme:
Th80 veya Akko 5075s bakabilirsiniz. Akko'nun bu ürünü şu anda yüzde 20 kupon indirimi var çok güzel duruyor ama ben TH80 kullanıyorum ve çok memnunum. Müşteri destekleride güzel ve hızlı yardımcı oluyor. Amazon dışı aliexpresstende alabilirsiniz TH80 Pro yazınca da çıkıyor. Orijinal oradaki ürün direkt Epomaker ile mailleştim fotoğrafınıda ekledim aşağı yakında TH80 Pro için bir incelemede ekleyeceğim.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 25
TH80 veya Akko 5075s bakabilirsiniz. Akko'nun bu ürünü şu anda yüzde 20 kupon indirimi var çok güzel duruyor ama ben TH80 kullanıyorum ve çok memnunum. Müşteri destekleride güzel ve hızlı yardımcı oluyor. Amazon dışı aliexpresstende alabilirsiniz TH80 Pro yazınca da çıkıyor. Orijinal oradaki ürün direkt epomaker ile mailleştim fotoğrafınıda ekledim aşağı yakında TH80 Pro için bir incelemede ekleyeceğim.

Akko dediğiniz gibi daha çok hoşuma gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı