Başlıkta da gördüğünüz gibi yeni çıkacak olan Xbox series S veya series X almayı planlıyorum. Bunun için de monitöre ihtiyacım var. En fazla çıkabiliceğim rakam 2000TL.
Samsung LU28E590DS/UF (28E590) Monitör U28E590D detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Eğer önerdiğiniz fakat limiti aşan monitörler varsa araştırıp bütcemi yükseltebilirim 3500TL'ye kadar çıkabilirim zaten daha Xbox series X'in çıkmasına çok var.
Eğer önerdiğiniz fakat limiti aşan monitörler varsa araştırıp bütcemi yükseltebilirim 3500TL'ye kadar çıkabilirim zaten daha Xbox series X'in çıkmasına çok var.
Bence acele etmeyiniz konsolun çıkıp bütçenize uygun mu diye bakmalısınız. Belki o zaman daha güzel bir monitör alınabilir ama şimdi almaktanda zarar gelmez ben zora girmenizi istemediğim için söylüyorum .
Bence acele etmeyiniz konsolun çıkıp bütçenize uygun mu diye bakmalısınız. Belki o zaman daha güzel bir monitör alınabilir ama şimdi almaktan da zarar gelmez ben zora girmenizi istemediğim için söylüyorum .