2000 TL oyuncu laptopu

zagorlad

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2013
Mesajlar
178
Yer
GAZİANTEP
Daha fazla  
Meslek
ÖMÜR BOYU ÖĞRENCİ
Herkese merhaba. 3 aya kadar bir oyuncu laptopu almayı düşünüyorum. Sadece oyun oynayacağım. Crysis 3 gibi oyunlarda en yüksek ayarlarda 1920*1080 çözünürlükte 25 fps nin altına düşmeyecek bir laptop arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim sen bilgisayar kullanmayı biliyormu'sun? Orada GT635M ekran kartı var lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaş crysis 3 diyor siz GT635M diyorsunuz lütfen.
 
Tam ben diyecektimki sen yazmışsın :) Ekran kartına dikkat edelim lütfen. Aslında Aykut Tosun un dediği güzel hoşuma gitti. Peki başka tavsiye edebileceğiniz varmı.
 
İyi forumlar;

Biraz senin gözünde yüksekteymiş :) senin istediğin laptop fiyat-olağanüstü performans döngüsüne dönmüş denebilir :)

Alabileceğin en iyisi Aykut Tosun arkadaşımın tavsiye ettiği laptop fakat onla Crysis 3 1920*1080 çözünürlükte ve ultrada oynayamassın biraz video araştırması yaparsan full Highta bile oynayamayacağını anlayabilirsin zaten.Anca Medium-high'ta kasmadan rahatça oynayabilirsin.
Onun yerine Battlefield 3'ü full ultrada single-player oynarsın multiplayerde Crysis 3 kadar olmasada 64 kişilik bir oyunda kasma yapar ve en azından cs bile oynadıysanız multiplayer bi oyunda azcık bir kasma bile zevk vermez. Bence biraz bekleyin 4.nesil haswell işlemcili laptoplar çıktı bu yüzden büyük bir indirim zamanı yakındır ve bütçenizi 2.500'e çıkarabilirseniz istediğiniz mutlaka olacaktır. Hayırlı araştırmalar.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı