2000 TL Sistem Tavsiyesi

Ata365

Hectopat
Daha fazla  
2000 TL'ye sistem toplamak istiyorum kendim de toplayabilirdim ama bazı parçaları uyumsuz alabilirim diye endişelendim.

Screenshot (8).png

Bütçenizi biraz aştı fakat pişman olmayacağınız bir sistem.

Farklı sitelerden 2000 TL altına çekebilirsin monitör almıyacaksan ekran kartına biraz daha yüklenebilirsin yada ekran kartını az yükseltip SSD takabilirsin.

Dosya Ekleri

• 2015-12-10 17-46-51 Ekran görüntüsü.png
    2015-12-10 17-46-51 Ekran görüntüsü.png
    63,2 KB · Görüntüleme: 440
başka bir hesapla girdim peki fan önerisi alabilirmiyim i5 4460 için

Eki Görüntüle 123178
Bütçenizi biraz aştı fakat pişman olmayacağınız bir sistem.
fan önerisi alabilir miyim

Farklı sitelerden 2000 TL altına çekebilirsin monitör almıyacaksan ekran kartına biraz daha yüklenebilirsin yada ekran kartını az yükseltip SSD takabilirsin.
amd sistem istemiyorum intel olmasını ve gtx 950 nin biraz altı olabilir ama üstü olsa daha iyi olur

AMD dışında böyle fiyat performans veren sistem toplayamazsın paran varsa İntel yoksa AMD :) overclock edersin soğutucuda sağlam sorun olmaz.

başka bir hesapla girdim peki fan önerisi alabilirmiyim i5 4460 için

fan önerisi alabilir miyim

amd sistem istemiyorum intel olmasını ve gtx 950 nin biraz altı olabilir ama üstü olsa daha iyi olur
i5 4460 extradan bir soğutucuya ihtiyaç duymaz, stok soğutucu işinizi görecektir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı