2000 TL sistem toplama

Bütçe
2000

Asdasgudas

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
5.721
Makaleler
7
Çözümler
18
Yer
Muğla
Arkadaşlar elimde RX560 var. Bunun için 2000 TL kasa dahil sistem toplayacağım. Bütçe biraz düşük farkındayım ama ben pek tutturamadım. Duruma göre 200 TL esneyebilir. Mümkünse hazır da olur ama ekran kartı olmaması gerekiyor.
 
Elinizde kasa ve güç kaynağı var mı?
 
Ben şahsen bir PSU bakmadım elinizde vardır diye. Yaklaşık 700Watt bence yeter de artar.
 
Elinizde kasa ve güç kaynağı var mı?
Yok hocam bunu yedek olarak topluyorum aynı konfigürasyon ayrıca elimde var ama kasa ve ssd konusunda pek bulamadım bu bütçede. Hydro K 500'üm var(sistemde takılı) bir de 300W FSP eski PSU'm var başka yok elimde. Bir de HDD var 500 GB WD Blue
 
Yok hocam bunu yedek olarak topluyorum aynı konfigürasyon ayrıca elimde var ama kasa ve SSD konusunda pek bulamadım bu bütçede. Hydro k 500'üm var(sistemde takılı) bir de 300W FSP eski PSU'm var başka yok elimde. Bir de HDD var 500 GB WD Blue.

300W yetmez. Onu eğer satabilirseniz SSD'yi Patriot alıp kasa ile PSU sığdırabiliriz.

Kasa için ikinci el çok daha iyi olur. Kasa ile bütçeyi fazla aşıyor.
 
Çok ağır işleri yapılmayacaksa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

İş gereç vs. sıkıntı olmaz sizi üzmez.
@Miyavlayan Ejderha @DGDev sizce idarelik HDD ile kullansam olur mu o zaman PSU'ya da biraz bütçe açılır. Ayın 1'inde ek mesaim yatacak alabilirim SSD. Amazon'dan alacağım hepsini Prime var.

Hatta hocam biraz daha bekleyip M.2 SSD almak için hem anakartı yükseltir hem de SSD'yi yükseltebiliriz madem öyle ağır işler yapılmayacak HDD şu an işinizi görür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı